baba kız eş olmuşlar ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
abilerim kardeşlerim size bir sorum olacak ...baba kız eş oldular kızın annesi ölmüştü ve baba kız eş almışlar ..bu durumun bi sakıncası varmıdır benim yerimde olsaydınız ne yapardınız yardım ..

mele121' Alıntı:
abilerim kardeşlerim size bir sorum olacak ...baba kız eş oldular kızın annesi ölmüştü ve baba kız eş almışlar ..bu durumun bi sakıncası varmıdır benim yerimde olsaydınız ne yapardınız yardım ..
Benimde annesi öldü şimdi babasıyla kızını vurmayı düşünüyorum konunun takipçisiyim :)

Herhangi bir sakıncası olmaz çıkan yavruda babanın soyu daha baskın olur.

olması gereken olmuş, çapraz eşlemeyi senin yapman gerekirken, kuşlar kendiliğinden yapmışlar, soy ve kan devam eder, velhasılı kelam hiç dokunma, yavrularını al.

ben ayırmanı tavsiye ederim iyi olacagını düşünmüyorum,, :asla: sakat olma olasılıgıda çok yüksek çapraz eşleme çıkan yavruların bir birleri ile eşleştirilmesi diye biliyorum... burdaki kuşcu abilerimizin söyledikleride bu yönde yinede sen bilirsinnn..... :hayir:

abilerim...çoğunluğun kararı ayırmamamdan dolayı olduğu için yavrularını alma düşüncesindeyim yinede fikirlerinize açığım..

SAF KAN ELDE ETME METODLARINDAN BİRİDİR..BAŞLANGIÇ AŞAMASI OLARAK..

HAYIRDIR MEHMET ÇOK MU KOMİK ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri