Baba-kız eşleşmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar bu konu üzerinide kuşcular.org sitesinde ve birçok sitede araştırma yaptım ve çok kararsız kalmam sonucu üstadlarımıza danışmam gerektiği düşüncesine vardım...baba - kız eşleşmesinde kimileri diyor yavruların sakat veya cılız olur vs. kimisi diyor kan devam eder hiç birşey olmaz.. şimdi baba -kız eşleşmesinden sağlıklı yavrular alan yada sakat,hastalıklı vs. yavrular alanlar lütfen bu konuya cvp yazsınlar.sizce ayırayımmı yoksa yavrularını alayımmı. şimdiden teşekkürler. (:

yuzde 25 ıhtımalle yavrunun genlerı aynı olma ıhtımalı var.( yanı babadan aldıgı gen ıle tekrar babadan gelecek aynı gen) eger genetık hastalık tasıyorsa bu hastalık meydana cıkar. ben bu cıftlesmeyı genelde babaya benzer yavru almak ıcın hınt horozlarında kullanıyorum 5de 2 ve 7 de 2 olarak baba kadar basarılı horoz elde ettık bu da benım ıcın yeterlydı

mele121' Alıntı:
arkadaşlar bu konu üzerinide kuşcular.org sitesinde ve birçok sitede araştırma yaptım ve çok kararsız kalmam sonucu üstadlarımıza danışmam gerektiği düşüncesine vardım...baba - kız eşleşmesinde kimileri diyor yavruların sakat veya cılız olur vs. kimisi diyor kan devam eder hiç birşey olmaz.. şimdi baba -kız eşleşmesinden sağlıklı yavrular alan yada sakat,hastalıklı vs. yavrular alanlar lütfen bu konuya cvp yazsınlar.sizce ayırayımmı yoksa yavrularını alayımmı. şimdiden teşekkürler. (:

oguzhan esleme ilgili onlarca baslık var yukardan esleme yaz çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri