baba yavrulara bakarmı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan belhal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

belhal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet Haldun Sözmen
Meslek
Teknisyen
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaşlar 1 haftalık yavruları olan dişi kuşumu malesef kedi kaptı baba yavrulara bakarmı yada yapmam gereken başka birşey varmı.

bilen yokmu arkadaşlar yavruları kurtaralım bari. :hayir:

vir haftalık yavrulara senin yapabileceğin bişey yok babasına gelince her kuş bakmaz ama bakanlarda var benim dişi sabunim 2 yavruyu tek büyüttü ama tek yavruyuda büyütemiyenlerde var o kuşa bağlı inş. bakar herşey gönlünce olsun

Geçen hafta bi Abimizden 2 kelebek Yavrusu aldım daha ikiside yeme düşmemişti Kuşların babasınıda bana verdi annesini başka bir kuşla eşleyecekti aldım Kuşları Mekan değiştirmesine rağmen Şuanda Kuşlar aldımğımdan Çok çok büyük babası annesinden daha iyi bakıyor. haftaya uçurucam kuşları yeme düştüler ama Yavruya kusmaya devam ediyor babası ama yavrular çok küçükse bakar mı bilmem babasını tanıması lazım Benim yavrular babasını görünce kanatlarını açıp üzerine koşuyoarlar.

Cumartesi oldu bu olay bu sabah baktım kursaklarında yem var akşama gene bakacağım sanki bana besliyormuş gibi geliyor.Önüne bol miktarda yem koydum kafese hapsettim bu akşam gene takip edeceğim.

selam bakamaz sen baska yumurtada yatan kusun altına gece yavruları bırak ama yumurtaları al altından caktırmadan
sans ıyı beakıcıysa bakar onlara

10 gundur yumurtaya yatan dısım kactı erkegı cıkacak yavrulara bakarmı yada yenı yumurtlamıs bakıcı kusuma yumurtaları sursem 2 yumurtada 10 gunluk kısacası 10 gunde yumurtralar cıkacak ama 20 gun yatmamaıs olacak bakarmı yavrulara 10 gunde cıkacak yavrulara yardım

Geri