Baba yavruyla eş aldı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar 1 çift sabunim var anne - baba yumurtada yatıyolar. kümesin hepsini takım yaptım 1 kara miski, 1 sabuni kaldı 2side dişi. sabuni baba kendi yavrusu sabuniyle eş aldı. Baba gurulduyo dişi sabuni kanat kırıyo çiftleşmek için çöküyo babaya.. Aynı kasaya çıkıp guruldaşıyolar kasadada çiftleşmek için çöküyo ama çifleştiklerini görmedm 1 anda 2 eş olurmu veya baba yumurtaya bakmayı kesermi sizce yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar Burak..

Bir kuşun 2 eş aldigini biliyordum fakat baba ile yavrunun almasi garip .
Bende de 2 eş var kardeşler(kardeş kardeş eş ler)
Bana göre o yavrusunu kümes ten ayir

dişiyi kümesten ayırmassan başka bi erkekle hayatta eşleştiremen

Ayni durum bendede vardi cikan yavrular yamuk ayakli paten ayak oluyordu kan uyusmazligindan ayir bence onlari birbirinden :tamam:

BU SEKİLDE BABANIN DİBİNİ ALIRSIN BABA OYUN OLARAK İYİYSE ALTINDAN CIKANLARDA BABAYA BENZER ben aynısını anne oğul ve onlardan cıkan erkek yavruyu tekrar anneye vurmak suretiyle soyun koklerine iniyorum ancak cıkan yavrular genelde erkek oluyor ama kalıtımsal soruna rastlamadım

paramedic' Alıntı:
BU SEKİLDE BABANIN DİBİNİ ALIRSIN BABA OYUN OLARAK İYİYSE ALTINDAN CIKANLARDA BABAYA BENZER ben aynısını anne oğul ve onlardan cıkan erkek yavruyu tekrar anneye vurmak suretiyle soyun koklerine iniyorum ancak cıkan yavrular genelde erkek oluyor ama kalıtımsal soruna rastlamadım
BEN DE ; GÖKHAN GİBİ EŞLEME YAPARIM .! SIKINTI YOK. :slm:

Konuları içeriğine uygun foruma açın. -kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri