Babam güvercin beslememe izin vermiyor!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercin1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berke Adıbelli
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
öncelikle selamlar biz 5 katlı binanın 2.katında oturuyoruz 2çift kuş beslemek için uygun yerimiz var ama babam beslememe izin vermiyor bana her şeyi söyle ama kuş deme diyor abiler lütfen güvercini nasıl sevdirebilirim babama kümesi yaptım hazır güvercinlerde hazır ama izin vermiyor.Apartman yöneticisi bile izin veriyorrrr :hungur: :hungur: :hayir: :hayir:

12 yaşında olduğum içinmi cevap vermiyorsunuzz???

Canım kardeşim Berke insanları sıkmadan ve aileni üzmeden babanın gönlünü almadan bu işin olmayacağını anlaman lazım yani çok yazı yazıp sana kuş beslemene yardımcı olamıyamıza göre demek ki sen kuşlara gösterdiğin ilgi ve alakayı derslerine göstermiyor ailen bilmiyorum ama senin okuyup adam olman için dişini tırnağına takıp aşırı çaba gösterip senden aynı ilgi ve alakayı görmeyince okumana engel olacağını düşündükleri için sana müsade etmiyorlardır bizde orta okul çağların da aynı şeyleri yaşadık lise ve ünversite yıllarında biraz daha rahattık ama derslerimizi hiç aksatmadık daha çok çalışınca rahmetli babam kümesimi kendi yaptı arkadaşlarının yanlarına,onların kümeslerine gidip bu sevdanı öyle geçiştirmeni tavsiye ederim sayglarımla.

Yaşınıza hürmet göstererek size nasıl hitap etmeme sizin karar vermenizi istiyorum o yüzden abi,amca ve ya ne dememi isterseniz öyle hitap edeyim.derslerime çok çalışıyorum şu ana kadar hiç boş getirmedim 4.sınıftan,7.sınıfa kadar 3 teşekkür,4 taktir, 1 başarı belgesi aldım bu senede taktir alıcam Allahın izniyle en düşük notum 80 babam kuş beslememi ona çok vakit harcayıp derslerimi boşlamamdan korktuğu için izin vermediğini söyledi.bende kuşlara olan ilgimden dolayı babama güvercin besleyince onlara ayırdığım vaktin 2 katını derse ayıracağımı söylüyorum ama yinede hayır diyor. :hungur: :hungur:

Ekli dosyalar

• IMG_20150414_223550.webp
    IMG_20150414_223550.webp
    792.1 KB · Görüntüleme: 935
2 hesabı olan * DERHAL SİTEDEN ATILSIN * LÜTFEN ...

özür dilerim 2.hesabımı hemen kapatıcam.LÜTFEN kusura bakmayın...

2.hesabımı kullanıma kapattım tekrar özür dilerim ....TÜRKER abi.Abi dememi inşallah yanlış anlamazsınız..

2.hesabımı kullanıma kapattım tekrar özür dilerim ....TÜRKER abi.Abi dememi inşallah yanlış anlamazsınız..

Kötü örnek olmak istemiyorum ama al güvercin besle en fazla dayak yersin (sanmıyorum)
2 kuştan kime zarar gelicek

abi zaten daha önce beslediğimdede habersiz almıştım sonra söyledim kızdı,bağırdı,yıkıcam orayı falan dedi ama yıkmadı şimdide öyle birşey düşünüyorum ama sonuçlarına katlanmam gerek.Çok kızarsada yıkarım.Yapacak birşey yok... (: (:

Araştırma yaparak sitede yetiştiricilik ile alakalı her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.
Konu -kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri