Baca yerine ne koyabillirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eren874
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

eren874

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eren eren
Meslek
kuşcu
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kümesin içinde çok toz oluyor ön tarafıda kople tel ama ben onun yerine kahvelerde olan aspürütörlerden yapmak istiyorum bunu en uygun olarak nereye koya billirim hem uçuşan beyaz tozları çeksin hemde havalandırma görevi görsün diye yani tavanı delmem çok fikirlerinizi ve görüşlerini bekliyorum şimdiden teşekürler

tavanı delip oraya monte etmen en doğrusu ama delmem dersende yandan delip yukarı uzat derim, ama dışarda kalan kısmı yüksekte kalsınki rüzgar alsın, ününde veya yanında ondan yüksek bişey varsa ona göre konumlandırman lazım yoksa rüzgar almaz ve iyi çekmez.

Kardeş ön tarafı komple tel demişsin. Orası açık olunca toz herzaman olacaktır. Havalandırma yapman için önce tamamen kapalı bir kümesin olmalı. Tabii bu benim yorumum, kolay gelsin.

çok teşekürler başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim bu delme işlemi tam olrak arkadan mı olcak yoksa ortadan mı kuşların sağlıgı için çok önemli bu olay paylaşırsanız sevinirim forumda çok araştırdım ama genelde tavan ağırlıklı

yapabilirsen tavana mutfak aspiratörlerinden yapkuşları pervaneye kaptırmamak için önlem al aspiratör anahtarını kümes lambasına baglat kümes lambası yandıgında bil hassa aksamları kuşlar çırpınacagı için aynı anda açma kapama dügmesi lambaya baglı oldugundan dolayı lamba yanıp aspiratörde aynı anda çalışacagı için kuşların çırpınmasından kalkan tozlarda aynı zaman içerisinde dışarıya atılmış olur

kolay gelsin saygılar

tavana yapmama sebebim yagmur alacağından delmek istemiyorum çok iyi bi su yalıtımı yapmam lazım ona cesaret edemiyorum kümesin ön yüzüne yadaorta yanlardan bi yere yaparsam kuşlara zararı olurmu acaba

arkadaşlar kùmesinize nası baca yaptınız anlatırmısınız fikirlerınizi ver yorumlarınızı beklıyorum diger cevap veren abilerime teşekùr ediyorum

Geri