Bacağındaki rahatsızlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan the_fix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

the_fix

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytac()
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
1,5 aylık yavru güvercinimin ayağında bugün bi rahatsızlık farkettim. Kuşun hareketlerinde bi sıkıntı yok ama ilerde problem olmaması için tecrübesi olanlara sormak istedim.

d56l5.jpg

yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

ur ' a benziyo
egerki ursa
DEKORT (igne)
STREPTOMİSİN (igne)
dekort ignenin suyu ile streptomisinin tozunu karistirip urun icerisine (insülin) enjektörünün 10/1 ni 3 gün vuruldugunda urdan hemen hemen eser kalmiyor derler ;)

Çiçek rahatsızlığı da olabilir. Çiçek hastalığını bi araştır sitede, böyle bir etkisi var mıymış.

FOTO ; ÇİÇEK..

AYTAÇ GEÇMİŞ OLSUN..

TEMİZLİĞE DİKKAT..

streptomisin riskli bir iğnedir yanlız ben 3 tane kuşa vurdum 3'ünüde kaybettim aclovir diye bir krem var arkadaşım denemeni tavsiy ederim şişliğin olduğu bölgedeki tüyleri tıraşla bu kremi sabah akşam uygula faydasını görürüsün

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim

[email protected]' Alıntı:
FOTO ; ÇİÇEK..

AYTAÇ GEÇMİŞ OLSUN..

TEMİZLİĞE DİKKAT..
Evet Türker Abi uzun zamandır kuşlarla ilgilenemiyodum. 1 aydan fazla olmuştur kümesi temizlemeyeli. Şuan kümes temiz ama malesef 2 yavruda böyle bi rahatsızlık ortaya çıktı. Birinin dizinde, diğerinin burun kısmında. Belkide diğerlerinde de olmuş olabilir çok dikkatli incelemedim. Tedavi etmeyi deneyecem umarım düzelirler. Saygılarımla...

kardesim yarayi ilk defa gordum kardesim veteriner ona gosterdeim uyandirip kisa bi cevap verdi kendine gelince kumesin pisliginden kaynaklanirmis genelde bide bakimsizliktan kabuk baglamissa eger kabugu kaziyip elasilic pomat yada dermovate pomat sursun bide tum kuslarina gogusten primamisin la ignesi vursun dedi hepsine bulasabilirmis gecmis olsun

Geri