Bacama İnen Yabancı Kuşları Tutamıyorum Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sayacımert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 828
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert doğan
Meslek
sayacı
İlgi Alanı
Kuşlar
(S.a Foruma yeni üyeyim)Arkadaşlar her gün Neredeyse yabancı indiriyorum ama Hiç Tutamıyorum Daha bugun Balıkesir Kaçırdım Yanlış Anlamayın Arkadaşlar Tuttummuda Sahibi geldimi veririm Sahibsizse kendime alırım kimse yanlış anlamasın Bacanıza kuş indimi nasıl tutarsınız tekniklerinizi benimle Paylaşırsanız Sevinirim Saygılarımla ...

selamunaleykum kuscular org hos geldin
kendinize yapilmasini istemediginiz hic bir seyi baskasina yapmayin yabanci kusa kus gostererek bosuna vakit kaybetmeyin bence hele baska bir kus icin kendi kusunuzu rahatsiz etmeyin genclikte bu tur seyler heycan verici geliyor ama hicbir faydasi yok tabi kendi iner bir yere gitmez ise sahibide cikmazsa o ayri elin iyi sinden kendi kotu kusun daha iyi dir
saygilarimla ferhat

arkadaşlar yanlış anladınız kuş sahibsizse nasıl tutucam elbette sahibliyse tutmam kuşlarımı yormam ama sahibsizse sahib cıkıcam bunun neresi kötü anlamadım Saygılarımla Mert ...

güvercin bakıyorsa yere yem felan at açsa gelir az at ama yere sonra kümesin önüne yem koy azar azar sonra hafiften hafiften içeri et tabi daha önce yuvaya yem koy birde kuş baktın ürktü geri git bir adım zaten yavaş yavaş kendisi girer içeri sonra kapıyı hızlı bir şekilde kapa olduda bitti =))

kardeş sitede biraz arama yaparsan yabancı yakalama kaçak yakalama gibi kelimelerle istediğini bulacaksın...

ertugondes' Alıntı:
güvercin bakıyorsa yere yem felan at açsa gelir az at ama yere sonra kümesin önüne yem koy azar azar sonra hafiften hafiften içeri et tabi daha önce yuvaya yem koy birde kuş baktın ürktü geri git bir adım zaten yavaş yavaş kendisi girer içeri sonra kapıyı hızlı bir şekilde kapa olduda bitti =))
Sağolasın Kardeşim Deniyeceğim Saygılarımla Mert . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri