Bağcılardan harun Baskalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harunreis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

harunreis

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Harun Toktaş
Meslek
kusçu
İlgi Alanı
Diğer
VNVgu.jpg

kara baskalar
ESPuV.jpg

mvDAC.jpg

BBmpL.jpg

ATY3B.jpg

P7zht.jpg

ztrH3.jpg

9eziA.jpg

5KR9B.jpg

ufqpF.jpg

kırmıızı baska ve çikolata
8WyxS.jpg

gJ3R8.jpg

d02gM.jpg

wEsT2.jpg

SAEvJ.jpg

9Qsdi.jpg

iKw20.jpg

SBnYd.jpg

1Jl2I.jpg

qjcGJ.jpg

yFRgM.jpg

QP7fs.jpg

A3GcR.jpg

AvcbL.jpg

ZTMUn.jpg

LE63V.jpg

oywhO.jpg

LDA04.jpg

vQf0L.jpg

YUDQP.jpg

pal baskalar
hPSKw.jpg

GFda4.jpg

4GO0F.jpg

wRs9b.jpg

DiMHt.jpg

p2uYW.jpg

RkBkb.jpg

şimdilik bukadar yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

masallah guzel kuslarınız var gule gule besleyın...

Kuşlarınızın maşallahı var hepsi birbirinden güzeller.. Çok da sağlıklı görünüyorlar tüğleri kadar hayırları olsun..

Çok güzel görünüyorlar, maşallah..
Sağlıklı günlerde besleyin...

maaşallah çok güzeller, sağlıkla besleyin

maşALLAH kuslarınız guzel kardeşim. lakın bazılarının kesmelerı hafıf lekeli. okadarda olur zamanla onları ellerınden cıkarman dileğiyle

maaşşallah nazar değmesin

güzel yorumlarınızdan dolayı hepinize tşk ediyorum , zaman bulursam bidahaki sefer dier baskalarımında resmini çekicem

işte zevk ve merak dedinmi duracaksınız. Bu harun kardeşimizde baska cinsi kuşlara meraklı bu kuşlardan zevk alıyor. ve beslediği kuşlarda 41 kere maşallah hepsi sağlıklı.kimi kardeşimiz muhaberelere kimi arkadaşımız sayalara-kelebeklere- kimisi taklacılara, hünkarilere meraklı. fakat en önemlisi bir işi yaparken en iyisini yapmak için uğraş vermeli. harun kardeşimizin verdiği emekler kuşlarındaki sağlıklı duruşlarında belli oluyor.verdiğiniz emek için tebrik ederim.Allah kuşlarına tüyleri kadar bol yavru vermesini nasip etsin.

Reis baskların çok güzel maşaallah , 29 ve 30 resimdeki baska duruşu boyun ve kafa yapısı çok güzel

JlHLg.jpg

SDJAZ.jpg

Reis maaşallah bu çikolata baskayı çok beğendim . fizik yapısı . boyun yapısı bana eski zamandaki baskalarımı hatırlattı Ren geyiği gibi duruyor

çok güzel kuşlar
bende baska besleeye başladım
ama yavruları uçuramıyorum..
balkonda besliyorum..
basklar genelde böylemi kaç aylık uçabilirler...

kesmebasbaska' Alıntı:
maşALLAH kuslarınız guzel kardeşim. lakın bazılarının kesmelerı hafıf lekeli. okadarda olur zamanla onları ellerınden cıkarman dileğiyle
aslında kesmesi bozuk olanlar kırmızı pal göğüslü ve yanaklı baska şimdiki tabirle eski baskalardan resimlerde pek kafa yapası çıkmıyor , üst resimdeki çikolata gibi baskanın fizik yapısı

Geri