Bağdadi Resimleri (Sn.Ersoy KOLDAŞ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
1000899em01tu4.jpg

Resimlerin Tamamı Sayın Ersoy KOLDAŞ'a Aittir.

1001737iz51hn0.jpg

1001744ow01jj3.jpg

1004389ov21tn1.jpg

1004391tv71wq2.jpg

1004496wh61qo9.jpg

Resimlerin Tamamı Avusturya'dan Sayın Ersoy KOLDAŞ'a Aittir. Bu Nadide Güvercinleri Yetiştiren Sayın Ersoy KOLDAŞ'a Buradan Teşekkür Eder,Sağlıklı Bol Yavrulu Nice Sezonlar Geçirmesini Dileriz.

Bu güzel paylasim tesekkür ederiz.Ama benim anlamadigin bunlar ucuyorlarmi yoksa böyle hep yerdelermi. * BOZOGLU *

Sevgili Tahir abi,bağdatlar görüldüğü gibi süs güvercini değildirler,onlar birer filocu ırk olup,gayet uzun süre uçmaktadırlar.

bu bagdatların mantarlılarını hiç sevmiyorum

evet gerçekten yakışıklılar. imajları güzel maşallah

belki çok güzel kuşlardır ama benim hoşuma gitmiyor.

bu kuşlar uzun ucmakta oldugunu biliyorum da o mantarların cıkma sebebini anlayamadın niye cıkıyo ki onlar bilen var mı acaba

bunlar orjinal bağdat herzaman kümesimde 1 cift olsun istemişimdir ama bugüne kadar nasip olmadı

Maşallah kuşlar çok güzel ama mantarlar hepsinde yok kuş yaşlanıncamı oluşuyor

bu gözünün kenarında ve gagasındaki mantarlar neden bu kadar büyüyor ve neden çıkıyor
saygılar

Bu ırkın özelliği bu sanırım.Ama bazılarındada yok bende anlayamadım.Ama böyle mantarlı olanlar daha değerliymiş.Meraklısına göre.

güzel paylaşım ve hayran olduğum bir ırk

o gagalarındakiler ne onların yaw cok irenc gözüküyo gözleri felan arı sokmus gibi 10 saatte ucsalar elinde güzelliini göremedikten sonra beslenmez öyle kuş yawf

O mantarlar kuşun ırkıyla alakalı .Resimde iki tane mntarsız kuş var onlarda eğer yanılmıyosam bağdat değil iskenderun kuşu.

SAYIN ERSOY KARDEŞ BEN İST. KIRAL KAYSERİLİ SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM BAĞDADİLERİN ÇOK HOŞ ALAH NAZARLARDAN SAKLASIN.EMEĞİNİZİN DEVMINI DİLERİM BENDE AMATÖR FİLO YETİŞTİRİCİSİYİM

Cok Güzel Bir Paylasım Olmus Sağ Olun Ama 2. Resimde Soldaki Güvercin Biraz Acıdım O Hayvan Önünü Nasıl Görüyor ...

arkadaşlar onlar mantar değil kuşun kendi ırkının özelliği onlar burun eti ve göz çevresi eti kuşun yaşı ilerledikçe onlarda büyüyor

abicim paylaşım için tşkler bitiyorum bu bağdatlara burun ve gözünün eti büyük olanlara dahada bi hayranım tekrardan tşkrler

Geri