bagdadı yumurtası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haritaci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

haritaci

Üye
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar benim bagdadı güvercin yumurta yapıyor ancak yumurtanın üzerine oturdugu için yumurtayı eziyor yada kırılıyor bunun nedeni ne ola bilir ne yapa bilirim

yumurtayı hic elliyormusun ? kıskanıp kendi kırıyor ola bılır 1 tane bende bole bi dişi var ordan biliyorum ılk yumurtasını 13 gunlukken kırdı 2 . ve 3. yumurtalarına hıc yaklasmadım sorun yok saygılarımla

yok hiç dokunmadım yumurtayı kırmıyor üzerine oturdugu için eziyor bagdadı kuşu cok büyük yumurta eziliyor

Yeri dar oldugu için olabilir. Yumurtanın altına çör çöp toplayamadıgından olabir. Bazı çiftlerde bu sorun devamlı olabiliyor. Bende vardı öyle bir çift hiç kırılmasa bir tanesi kesin ezilirdi yumurtaların.

yumurtayı başka bir kusun altına cekebilirsen yumurtayı kurtarabilirsin

haritacı' Alıntı:
selam arkadaşlar benim bagdadı güvercin yumurta yapıyor ancak yumurtanın üzerine oturdugu için yumurtayı eziyor yada kırılıyor bunun nedeni ne ola bilir ne yapa bilirim

bagdadı yumurtası
gönderen haritacı » 10 Mayıs 2012 10:38 1 Cevaplar154 Görüntüleme

bagdadı yumurtası
gönderen haritacı » 18 Temmuz 2013 18:36 0 Cevaplar20 Görüntüleme
S
18 Temmuz 2013 18:36

bagdadı yumurtası
Mesajgönderen haritacı » 18 Temmuz 2013 18:32

levent kardesim aynı konuları açmanıza gerek yok tek baslıkdan devam ediniz bu bir uyarıdır :tamam:

Kalsiyum eksikliğinden olabilir.Dışarı çıkıp toprak kum vs yiyorlar mı mineral takviyesi yapıyor musunuz.

Geri