BAĞDAT - ORJİNAL ARANIYOR (İSTANBUL)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

marco

Üye
www.guvercintr.com
Ad Soyad
Tolga Kenan
Meslek
İş Adamı
İlgi Alanı
İstanbul'da bana bu kuşlardan bir takım orjinal temin edebilecek ya da yer önerebilecek varmı bir çift bağdat (ingiliz carrier-israil DEĞİL) edirnekapıya baktım fakat tek yada kırma kuşlar vardı....

Konu Sürekli güncel arkadaşlar.............

Hayırdır, yemci dükkanın var sanırım :)

Baska kus yok şu an keseye zararı olmaz ;)
filo' Alıntı:
Hayırdır, yemci dükkanın var sanırım :)

istanbul esenyurt a gelebileceksen takımına 150 200 arası verebilirim dersen cok güzel bagdatlar var...ulasman yeterli

10 gün önceki fotoları beğendiysen verebilirim kendi kümesine alıştırırsın damar olur.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0004.webp
    Fotoğraf-0004.webp
    655 KB · Görüntüleme: 1,339
  • Fotoğraf-0005.webp
    Fotoğraf-0005.webp
    634.9 KB · Görüntüleme: 1,368
yeme yeni düştüler koyu gök adana renginde kanat uçlarında beyez teller var iki adet yavru anne bamaları 3 - 4 tane yavru bakabiliyor.Ben genelde kuş satan biri değilim.hediye yada takas yaparım.kümes kalabalık olduğundan verebilirim makul bir fiyat olabilir sen belirle okey derim uygunsa.mesaj atabilirsin.

bedava kuşlarını veren varmı hastalıksız olsun

ben sıkıldım yada bu kuşlar bana fazla dıyen bırazsı versem yada dagıtsam ıyı olur dıyen ankaradan varmı kuş verebıleçek varsa mesajlaşalım

kuşların birkaç resmini eklermisiniz pek boş vaktim olmuyor önceden görürsem iyi olabilir

teşekkürler.
Dogukan cetin' Alıntı:
istanbul esenyurt a gelebileceksen takımına 150 200 arası verebilirim dersen cok güzel bagdatlar var...ulasman yeterli

Geri