Bahadır İHTİYAR - Erzincan/Merkez

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bahadirihtiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bahadır ihtiyar
Meslek
----
İlgi Alanı
Kediler
Kuşu Bu gün değerli bir abimle idaa üzerine kaldırdım. Kuş tüyde Ama genede yemeğine idaa girince kaldırdık.. Güzel bir anı oldu Yanımızda diğer arkadaşlar argo konuştukları için bir çok seferi sizlerle paylaşamadım.
NOt: Değerli abimin yemeğini yedim. Kesesine bereket Güzel bir gündü.
En ilk zamanda tekrardan bir çekim yapıp bütün performasını sizlerle paylaşmaya çalışacam..

Keyifli Seyirler

[dailymotion]xrjcuu[/dailymotion]

Maşşallah Bahadır güzel kuş güle güle besleyesin.Yemeğide götürmüşsün yarasın.

Yanlız çekimi ters yapmışsın video düz izlenmiyor.Hadi ben pratiğim bilgisayarı yamultup

izledimde herkezde o imkan ve sivri zeka olmasını beklemeden çekimini düzgün koyarsan daha iyi olur.

Selamlar sağlıcakla kal.

Maşallah kuş yeni başlamış ama istikbal vaad ediyor,inşaallah tüyünü düzdükten sonra daha güzel olur.Şenol abinin dediği gibi videoyu yanlış çekmişsiniz.O izlerken bizim Temel misali bilgisayarını yatırıp izlemiş ben de başımı yamultup izleyerek çözümü bulduk gerisini de bundan sonra bu vidoyu izleyecek arkadaşlar düşünsün.Emeğine sağlık ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin güle güle besleyin.Selamlar

pek video çekmekten anlamıyorum.. ama elimden geldi kadar çekmeye çalıştım.. Nasip olurda bir gün yolunuz düşerse altında oturup çay içmek daha keyifli oluyor.. Canlı canlı izlemek kadar iyiside kolayıda yok. :))

çekmek oldukça zor işmiş doğru söylemek gerekirse

bahtiyar birden çok kümesin var sanırım her video başka mekanda maşallah

Geri