Bahçede kuşlar inemiyor ağaçlardan..Bir kaç soru..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan triko16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 871
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

triko16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan teke
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar 2 hafta önce bir çift beyaz kelebek ve 2 tane dişi erkek kelebek aldık...Beyazların erkeğini saldım ilk önce çatıya gitti,yem falan attık tam inicekken inemedi konamadı..Sonra yüksek çatıya gitti apartmanın çatısına ordanda tam inicekti yine inemedi ve başka yere gitti görünmüyordu bekledik bekledik gelmedi kapattık kümesin kapısını...Bahçeye baktım hala daha gelmemiş...Eşide tam yumurtlucaktı ama hala yumurtlamadı eşi bugün kaçtı dişinin 13.günü bugün...Bu arada bahçede ağaçlar var..Ondan inemedi gaalba...
1-)Eşi yumurtlar mı ?
2-)Bahçede ağaçlar var yarın kökten değilde dallarını kesmeyi düşünüyoruz..
3-)Bu güvercinleri nasıl alıştırabilirim hangi metodları uygulamalıyım..?
Soruların cevabını verirseniz teşekkür ederim..
Uçurcağım alanlar:
dup118012006003.jpg

18012006002.jpg

18012006001.jpg

Buda kümesimin olduğu yer
18012006.jpg

Kuş yumurtlar kesmeniz iii olur şöyle alıştırırsınız kuşların kanatlarını bantlayın ve bahçede yemleyin 1 hafta tabiki yemlerken başında olun kuşların sonra kedilere gitmesin sonra uçurun gelirler

Arkadaşlar fikrimizi değiştirdik mardin beslicez burda var mı bi fikri olan ?

O zaman söyle söyleyeyim bol taklalı bi güvercin alırsanız alışsa bile inemeyebilir

Bol taklalı alamayız zaten paramız yetmez ona..Ağaçları kesmeyi düşünüyoz arkadaşla..Ya bizde bi sorun var nedense kuşu uçuruyoz çatıya gidiyo..ondan sonra inmiyo gidiyo acaba yukardan bizim yuva mı görünmüyor yoksa çatıya alışmadığı için mi gidiyor...Mardinleri yavruluktan alıcaz beslicez..

kardeş ben de kelebek tip baska besliyorum o dallları bile kesmene gerek yok kuşlar yemlernikern eline bi şişe al onun içine yem koy kuşlar yemlerniken onu salla çatıdayken salla hemen iner kuşlarını aç uçur hep vede asıl konu mardin zor uçurursun bence orda zor iner yine bende dün ilk defa 1 çift kelebek uçurdum erkek indi dişide yumurta vardı oda indi senin dediğin gibi binadan binaya kondu yanına 5 tane tip ve eşini kondurdum indirdim hemen indi kona kona bence kelebek ve tip besle rahat rahat inip çıkarlar sen bilirsin tabi

Bugün ağaçları testereyle bi güzel kestik baya bi açıldı etraf...
Benim bi sorum daha var biz kuşları birden alamıyoruz..Haftada 1 tane veya eş alıyoruz..1.Haftada tek kanadını salıyoz 2. haftadada tamamen serbest bırakıyoz yani 2 haftada bir kuş alışmış oluyo ve biz o bir kuşu uçuruyoz acaba tek uçtuğu için gidiyo olabilir mi ?Yoksa hepsinin alışmasını bekleyipte hepsini birden mi uçurcaz ?

Beyler konuyu kapatabilirmiyiz aradığım cevapları buldum hepinize teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri