bahçemin bekçisi BARON

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perspektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

perspektif

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim çoban
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
kümesimi önce Allah'a sonra Baron'a emanet ettim. henüz içi pek dolu sayılmaz ama umarım dolcak yakın zamanda :hhh:

köpeğimin fotoğrafı çıkmamış galiba şimdi yeniden denedim bakalım olcak mı:) olmaz çünkü en fazla dosya boyutu 400kb diye bir uyarı çıkıyor ki 400kb bir fotoğraf için biraz küçük bir alan. daha başka yolu varsa söylerseniz sevinirim.

Selamlar.
Dosya ekleme kotası 400 kb'tan 1024 kb Olarak Yükseltilmiştir. Resimlerinizi yükleyebilirsiniz. 1024 ideal sanırım.

ewet 1024 gayet ideal hüseyin bey.

Ekli dosyalar

• IMG_7801.webp
    IMG_7801.webp
    312.7 KB · Görüntüleme: 1,585
sağolasın kardeşim. kuşları açtığımda onu kulubesine kapatıyorum zaten. gerçi daha yavru o 5 aylık. ama Allah sağlıklı büyümesini nasip ederse büyüdüğünde benim kontrolümde de olsa kuşlar açıkken onu kapatırım. neme lazım havlasa bile yerde 1 tane kuş kalmaz :)

aynen öle ama sadece havlamaz :D ama gerçekten çok güzel

maşallah köpek güzel memleket neresi

köpek tam şekilmiş kuşlara zarar vermez inşallah.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. ben izmir'de oturuyorum ama aslen aydın'lıyım. çocuk yaşta geldik buraya aydın'ı izmir kadar bilmem yani. ama yaptığım yeni kümes için de memleketimin kuşları olan (ki onu da burada öğrendim çünkü bizim köylerde kuşçuluk yapılmaz pek) "aydın yerlisi" bir çift beslemek istiyorum. bakalım nasip olcak mı? buralarda pek yok o kuşlardan. bir de aranızda aydınlı arkadaşlar varsa onlarla da tanışmak isterim.
dostlukla...

bu pitleri besleyenlere hiç aklım ermiyor.tüm dünyada yasaklanmış sagı solu belli olmayan katil köpekler bunlar.bir çocuğu yakalasa öldürmeden bırakmaz.bence türkiyeden tamaman silimneli bu ırk.önce insan hayatı.

Geri