BAKALIM NASIL OLACAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yücel atay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yücel atay
Meslek
sağlık memuru
İlgi Alanı
Kuşlar
pazar günü kuş pazarına gittim balıkesirde tadı tuzu yok bi arkadaş aradı kümes bozduk gel bak diye gittim on beştane kelebek aldım uçkun kuşlarmış yalnız fotoda çok göz eksiği var nasipse yarın onlarıda tamamlayacam daha çok işimiz var kümesle ama her zaman toplu ve sağlıklı kuş denk gelmiyo kaçırmayayım dedim, aslında herşey bitince kuş almak lazımdı ama neyse herşey nasip ...

Canım kardeşim yapma aşamasındada yazmış idim kümesin hakikaten güzel olmuş sağlık ocağının bahçesi birşey olmaz demiştin hatırladığıma göre toplu kuş almanda akıllıca bir iş kuşlar daha çabuk alışır çabuk kuş uçurmaya başlarsın önde biraz camlar gibi çıtalar var ama gördüğüm kadarıyla bekar tüneklerin yok birde Balıkesir sobacılar veya demirciler çarşısından rüzgardan dönen bacalardan alıp onu üst tarafa şıngılı güzelce kesip yağmur almamasını sağlayıp monte eder diğer taraflarıda şıngılla kaplayıp kuşları biraz azalttımı keyfine diyecek olmaz selamlarımla.

ahmet abi değerli yorumun için teşekkürler bu yapım aşamsında insan çok farklı düşünceler yaşıyo hem acele ediyoz hem zaman yetmiyo böle akıl aldıkça yapacaz bişiler içini dışını elek teli gbi ama daha daha kalın birşey çakıp üstüne mebran kaplamayı düşünüyorum sansar o metali kemiremiyormuş burda hırsızdan çok sansar tehlikesi var köyde benden başka kuş besleyen yok

bide taklacılara ayrı bir kümes yaptımmı kelebekler rahatlayacak inşallah

CAnım kardeşim sakın yanlış anlama biz burada arabacı palesi küçüçük cazgır vıyak vıyak havkırıp ses çıkaran köpeklerden birtane bağla sansar köpeğin kokusundan kümese yaklaşamaz kümesin kalkabilecek bir şeye benziyor altına mangal kömürü ve tozu üzerinede camlı beton atıp mebranın altınada ince elek teli döşemeni tavsiye ederim selamlar

çok saol abi üç adet av köpeğim var onları bağlayacam yalnız mangal kömürünü hiç duymadım onuda koyacam altına sansar en büyük düşman benm şimdilik ...

Geri