Bakarmısınız rica etsem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06alper16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

06alper16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen BOZKURT
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Cümleten Sa abilerim kardeşlerim size bi sorum olcak bnm iki damar kuşum var 3 senedir bendeler 1 çift kalmesiz dumanlı 1 çift de zümrüt arap akkyruk bu 2 çiftimden yıllardır yavru alıyorum alah nazardan saklasın fabrika gibler denemiş kuşlar oldugu için yabancı kuş beslemem yavrularından çok başlattım dumanlılar 3-4 takla ile ama çok uzun gidiyor araplar 7-8 takla fazla ayak çekemden sık taklalarla çıkıyor şatafatlı oynuyor yani bi abimin çok begendigim kuşları vardı beyaz perçemleri var ankarada ünlüdür kümesini patlattılar 2 adet yumurta kalmış bana verdi benimkilerdein yumurtları 2 günlüktü daha aldıgım yumurtalarda aynı nerdeyse bende 1 tanesini arapların 1 tanesini dumanlıların altına koydum 3 er tane yumurta oldu altların yatıyolar sizce sıkıntısız büyütürlermi şırıngayla destek vermelimiyim yada yemi çok bol verrsm sıkıntısız öldürmeden büyütürler mi cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..

06alper16' Alıntı:
Cümleten Sa abilerim kardeşlerim size bi sorum olcak bnm iki damar kuşum var 3 senedir bendeler 1 çift kalmesiz dumanlı 1 çift de zümrüt arap akkyruk bu 2 çiftimden yıllardır yavru alıyorum alah nazardan saklasın fabrika gibler denemiş kuşlar oldugu için yabancı kuş beslemem yavrularından çok başlattım dumanlılar 3-4 takla ile ama çok uzun gidiyor araplar 7-8 takla fazla ayak çekemden sık taklalarla çıkıyor şatafatlı oynuyor yani bi abimin çok begendigim kuşları vardı beyaz perçemleri var ankarada ünlüdür kümesini patlattılar 2 adet yumurta kalmış bana verdi benimkilerdein yumurtları 2 günlüktü daha aldıgım yumurtalarda aynı nerdeyse bende 1 tanesini arapların 1 tanesini dumanlıların altına koydum 3 er tane yumurta oldu altların yatıyolar sizce sıkıntısız büyütürlermi şırıngayla destek vermelimiyim yada yemi çok bol verrsm sıkıntısız öldürmeden büyütürler mi cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..

3er yavru çıksada saglıklı büyümezler hem mademki denenmiş bildigin methettigin kusların var daha ne ararsınki

ha iyinin iyisi vardır elbette ama en iyi kümesindeki bildigin iyidir videolarınıda yüklesende gözümüz gönlümüz açılsa

uzun zamandır anlattıgın gibi pek kus izleyemedik denenmis kusların var maceraya kalkma derim sen sordun bende bilebildigim kadarıyla cevapladım gerisi senin bilecegin iş güle güle besle hayrını gör kardes :tamam:

bi takımın 2 yavru büyütmesiyle 3 yavruyu aynı anda büyütmesi arasında farklılıklar olacaktır diye düşünüyorum bende. Elbet ki 3 yavrudan biri daha pasif kalabilir. Lakin kuşların bakıcı kuşlar kadar iyi bir bakıcıysa ayrı tabi :-)

kendi kuslarının birer yumurtasını at beyazların yavrularınada kendi yavrularına bakmıs olurlar madem damar sende

KÜÇÜK OLAN YAVRULARI BİR YUVAYA :hhh:

BÜYÜKÇE OLANLARI DİĞER YUVAYA TOPLAYACAKSIN.. BÜYÜKLÜKLERİ EŞİT OLMASI İYİ OLACAKTIR. :evet: :slm:

FOTOLARINI DA BEKLERİZ..SEVGİLERİMİZLE :slm:

Geri