bakarmısınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krmpl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

krmpl

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bedir hazarbeyoğlu
Meslek
kafasına göre
İlgi Alanı
Kediler
Değerli kardeşlerim ve abilerim 2 adet yavrum var biri 1 haftalık diğeri 15 17 günlük ikiside ayrı kuşların altındaç çıkma ve yuvalıkları çok yakın birbirine az önce baktığımda küçük olan yavru büyük olanın yanına gitmiş elime alıp baktığımda dayak yiye yiye kafası ve kuyruk tarafı mafolmuş kuşun kafa kısmındaki derinin bi kısmı yüzülmüş küçük yavruya annesi bakmıyor ama babası kusuyor ve yavrunun üstünede oturmuyolar.acaba yavruyu nasıl kurtarabilirim şuan sağlıklı ölmemiş ama ölebilir, bu ölebilme ihtimalinin olabilmesi için ne yapmalıyım ayırıp kendim mi baksam yoksa orda bırakıp kaderine mi bıraksam nasıl yapsam ikilemde kaldım bi yorumda bulunursanız sevinirim lütfen sapır saçma yorumlarda bulunmayalım sizlerden istediğim tek şey hangi yolu seçmem yada daha farklı bi yol düşünüyosanız onu benimle paylaşmanız Saygılarımla HAZARBEYOĞLU

abi bence ayır kendin bak ben böle durumlarda yavruyu ayrı bi bölmeye alıyom küçükse ilk önce bildigimiz enjektörle bebe maması kusuyom bebe maması kaşık mamalarından olucak irmikli pirin unlu felan püre halinde yavru biraz kabalaşınca karışık diri yem mısır çekirdek karaburçak gibi yaglı enerji oranı yükasek yemlerle fazla doyurmadan çünkü birazda kendi yemesi için zorlayıcı olmak gerekir bide üç günde bir balık yagı ile takviye yapıyom hiç öldürmedim bu yolla en azda 5 yada 6 yavru kurtardım bu sezon yaralarıda ayrıca pansuman etmen gerekli bol şans

krmpl' Alıntı:
Değerli kardeşlerim ve abilerim 2 adet yavrum var biri 1 haftalık diğeri 15 17 günlük ikiside ayrı kuşların altındaç çıkma ve yuvalıkları çok yakın birbirine az önce baktığımda küçük olan yavru büyük olanın yanına gitmiş elime alıp baktığımda dayak yiye yiye kafası ve kuyruk tarafı mafolmuş kuşun kafa kısmındaki derinin bi kısmı yüzülmüş küçük yavruya annesi bakmıyor ama babası kusuyor ve yavrunun üstünede oturmuyolar.acaba yavruyu nasıl kurtarabilirim şuan sağlıklı ölmemiş ama ölebilir, bu ölebilme ihtimalinin olabilmesi için ne yapmalıyım ayırıp kendim mi baksam yoksa orda bırakıp kaderine mi bıraksam nasıl yapsam ikilemde kaldım bi yorumda bulunursanız sevinirim lütfen sapır saçma yorumlarda bulunmayalım sizlerden istediğim tek şey hangi yolu seçmem yada daha farklı bi yol düşünüyosanız onu benimle paylaşmanız Saygılarımla HAZARBEYOĞLU

selamlar onu döven büyük yavru değildir kümesteki başka kuştur yada anne den yem istediğinde anne kendi yavrusu değil diye hırpalıyordur. eğer başka kart kuş dövüyorsa onları başka yere ayırırsın sorun kalmaz fakat anne dövüyorsa kesinlikle ayırıp senin bakmam yada yavruyu kesmelisin dayak yiye yiye ölmesin diye.

Bence yavruyu hemen ayırıp kendin bakmalısın.Kafa tarafı için ise düzenli baticon sürüp teramısın yara merhemi kullan biraz emekle kurtuldunu görürsün geçmiş olsun.

farkettim diğer eke bi erkek var o dövmüş onları alıcaktım salmadan yumurtlamışlar anne baba ve yavruyu diğer kümese alıp yavruyu açık bi yere koydum inş. bakarlar bakmazlarsa zaten 1 haftalık ben bakıcam yumurtadanda ben çıkarmıştım zaten bu yavruyu seviyorum biraz zahmetli ama inş. çok iyi oynuyacak anne babası çok iyi değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Geri