Bakarmısınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Y.EmreCeyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 484
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Emre Ceyhan
Meslek
Okul
İlgi Alanı
Kediler
Benim bi posta bide kelebek kuşum var.Bi çiftte mardinim var.Benim amacım mardinin yumurtalarını alıp bakıcılara baktırmak fakat posta ile kelebek eş değil mardinler çiftleşiyor.Dünden beri bi bölmeye kapattım bakıcıları arada bir yemini suyunu veriyorum çıkartıp artık ne zaman eşleşirler bilemem bunun hakkında bir kaç sorum olacak.

- Eğer mardinler önceden yumurtlarsa yumurtayı nasıl saklayabilirim ?
- Eşleme yöntemini nasıl hızlandırabiliriz ?

buğday çuvalında saklayabilirsin

eşleme yöntemini hızlandırmaya çalışmak kaliteli yemler ile oluyor. Forumda arama yaparsan başlık açmak zorunda kalmazsın.

Benim sana tavsiyem şu olur.Eger taklacılarıncan iki basım yumurta almak istersen önce yapacağın şu bakıcıların eş alıp erkek yumurtaya kovalıyana kadar taklacıları erkek ve dişiyi ayrı yerlere koy bakıcıların eş alıp dişiyi yumurtaya kovalamaya başladığında taklacılarıda eşe at ikisinin yumurtlamaları bi kaçgün faklı olabilir bakıcılar önce yumurtlarsa altlarına sahte yumurta koy ve sonra taklacılar yumurtladığında yumurtaları bakıcıların altına koy taklacıların tekrar yumurtlasın ve sende böylelikle iki basım yavru almış olacaksın.Fakat şuda önemli bakıcıların acaba iyi yavru bakabiliyorlarmı,tanıdığın bildiğin birinden varsa şayet iki çift iyi bakıcı alıp birertane yavru baktırman senin için daha garanti olur.saygılar

Geri