Bakıcı Beslemek Şart Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byturkoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

byturkoglu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bayram
Meslek
gğvenlik
İlgi Alanı
Arkadaşlar Hünkari ırkı güvencilerinin yumurtalarını bakıcı adıyla anılan güvercinlerin yumurtalarıyla değiştirmek şart mı bu Hünkarı'ler kendi yavrularına bakamaz mı?

slm Bayram bey;
Bende bango besliyorum, bangolar kendi yavrularına 1o gün kadar duzenli bakıyo, daha sonra bakmakta zorlanıyo gagayı alamıyo ağız içine, bu safhada bakıcıların altına koyuyorum yavruları onlar bakıp büyütüyo.Herşeyi zamanla, birazda tecrube katarak öğreniyoruz.Ben kendimden örnek vereyim, bango m yumurtladımı kendisi yatar yumurtaya,yumurtalar cıkar 1o gun gibi baktırırım kendi yavrusuna mayayı alır anne babadan,gelelim bakıcı olayına bakıcı olan kuş yumurtladımı yumurtalarını sallarım elimle cıkmasın diye, tekrar kuşun altına koyarım kuş yatar yumurtaya, yavruları 1o gun sonra bakıcı kuşun altına koyarım ,salladığım yumurtaları kırarım nede olsa cıvık yumurta.Bu şekilde bir cok bango yavrusunu buyüttüm.Kuşlarınızın altına uzun gagalı kuş yumurtası koyarsanız,hunkarilerinizin bu yavruları rahatlıkla buyuttüğünü göreceksiniz.

merhaba arkadaslar bende bakıcı beslıyorum ama bakıcı yumurtalarına kıyamıyorum bakıcının yumurtalarınıda dıger kuslara baktırıyorum ve bence yawruya bakmayacak kusu kumeste bekletmemek saygılar

gökay' Alıntı:
slm Bayram bey;
Bende bango besliyorum, bangolar kendi yavrularına 1o gün kadar duzenli bakıyo, daha sonra bakmakta zorlanıyo gagayı alamıyo ağız içine, bu safhada bakıcıların altına koyuyorum yavruları onlar bakıp büyütüyo.Herşeyi zamanla, birazda tecrube katarak öğreniyoruz.Ben kendimden örnek vereyim, bango m yumurtladımı kendisi yatar yumurtaya,yumurtalar cıkar 1o gun gibi baktırırım kendi yavrusuna mayayı alır anne babadan,gelelim bakıcı olayına bakıcı olan kuş yumurtladımı yumurtalarını sallarım elimle cıkmasın diye, tekrar kuşun altına koyarım kuş yatar yumurtaya, yavruları 1o gun sonra bakıcı kuşun altına koyarım ,salladığım yumurtaları kırarım nede olsa cıvık yumurta.Bu şekilde bir cok bango yavrusunu buyüttüm.Kuşlarınızın altına uzun gagalı kuş yumurtası koyarsanız,hunkarilerinizin bu yavruları rahatlıkla buyuttüğünü göreceksiniz.

Selamlar
Gökay Bey Çok Güzel Paylaşım Teşekkürler...

gökay' Alıntı:
slm Bayram bey;
İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.Konuyu gayet net şekilde açıklamışsınız teşekkürler

Geri