bakıcı güvercin nasıl olur

79yucel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yucel çiçek
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaslar. bi çift posta geldi havadan. ben de gelmişken bakıcı olarak kullanym diyorm. en iyi nasıl verim alabilirm. en fazla kac gun olmalı arada vs... tasekkurler.

Gelen Kuşları bence makasla ve yumurtaları getirebiliyorsan aynı zaman denk getir veya arada 1 2 gün oynasın ama her kuştan bakıcı olmaz bu posta olsa bile Saygılar bi hatamız kusurumuz olduysa afolla

Bakıcılık birazda kuşun içinde olacak 10 takım postam var balıcı olarak kullandığım üçünün de eşi kısır lakin 3 takım hariç gerisi boş hele kısır bir takımım var ben böyle yavru bakan hayvan görmedim yavruya zorla kusuyor cik dese dibine bitiyor hele bu akşam yarım saat onları izledim dişi plastik yumurtaya yatıyor ya o erkek, yavruyu öyle güzel besledi sonra da oturdu onu bir güzel tımar etti anlatamam

Bence bakıcı çok önemli bir husus piyasada 10 TL ye çok posta veya kırması var bakıcı amaçla satılan ama bence 10 değil gerekirse 50 TL verip yerinde yavru yumurta bakan bakıcılar almak lazım hatta böyle bir başlıkta açtım ama nafile daha cevap gelmedi guvercin-almak-isteyenler/bursa-icinde-bakici-ariyorum-t13677.html sonuçta bu kuşlarımızın altına en değerli kuşlarımızın yavrularını koyuyoruz değil mi onlarda güzel olmalı ... nasıl oyun kuşumuzun görevi takla atmak fişek yapmaksa onunda görevi o ...

sevgili arkadaşım kuşları ayrı bir salmada kapat eş almalarını ve yumurtlamalarını bekle yumurtalar bir iki günlükgen yumurtaları salla yumurtadan bir süre sonro tık sesigellince aynen kuşun altına koy ama gününü iyi ayarla yumurtnı 14. gününde yumurtalrı değiştir ama dikkat et yumurtaları karıştırma bozuk yumurtalarıda at bu arada postaların kanatları hep kesik olsun o kadar asil hayvan görmedim ben bende 7 çift yavru büyütü 2 sene sonra kanat verdim hayvana bastı giti ertesi sabah aldığım yetiştirici kuş buraya geldi dedi.

Geri