BAKICI KUŞ NASIL BAKICI OLUR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan higuanlale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

higuanlale

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih emre güneş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
arkadaşlar bakıcı kuş nasıldır kuşa bakıcılık nasıl yaptırılır?

Bakıcı kuş diye kullanılan tabir. O kuşlardan üretim yapmaman anlamına gelir genelde. yumurtladıkları zaman altındaki yumurtaları değiştirirsin, hangi cinsten üreticeksen onların yumurtalarını koyarsın altına. Genelde kırık melez kuşlara bakıcılık yaptırılır. Posta güvercininede baktırabilirsin sana kalmış bişey.

Abimizinde dedigi gibi posta güvercinleri yavruya bakma konusunda uzman gibidirler tavsiyem bir çift al sadece yavru baktırmak için altına yumurta sürersin iyi kuşların yumurtalarını

Tip,Posta takım al tip dişi erkek posta olsun ve gör

bakıcılar doğuştan bakıcıdır.bakıcılık kuşa sonradan öğretilen bişey değilki! bakıcılık yaptırmak için tavsiye istiyosan.postayla baskayı eşlet onlardan çıkan yavruları bakıcı olarak kullan

çok sağ olun arkadaşlar.Kümes kuracağım o yüzden sordum.

arkadaşlar ben bir çift kuş aldım yuvadan çıkarmadan 2gün sonra yumurta yaptılar ama yuvaya alışmadığı için yumurtaya yatmadılar 1 hafta sonra tekrar yumurtladı aynı kuş bu sefer yattı o yatmadığı yumurtaları bakıcı kuş alasam üzerine yatarmı cvp bekliyorum arkadaşlar

şimdi soyle anlatayım bakıcı kuş alacaksın o aldığın bakıcılar yumurtlayacak sonra o yumurtaları değiştireceksin ama 1 hafta önce yumurtladı diyorsun bakıcılar eş aldı yumurtladı 2 hafta da oyle geçti toplamda 3 hafta sonra zaten o yumurtaların çıkma oranı azalır yani yumurtalar bozulmuş olur eğer gerekli koşulları oluşturmadıysan yani serin bir yerde saklamadıysan bu süre zarfında o 3 haftalık yumurtalar bozulur
eğer bakıcı kuş beslemek istiyorsan al ilerde yumurtlayınca ayarlamaaya çalışmanı tavsiye ederim 1 2 günde bir sey olmaz eğer yumurtanın üstüne yatmadıysalar ama 3 hafta uzun bir zaman birde bakıcı istiyorsan bir kısır dişi bul ona da posta bir erkek bul kısır kuşun altına ne zaman yumurta sürsen yatar ayarlaman çok daha kolay olur

Saygılar

Geri