Bakicı kuşa baktırma

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eşref kubilay sisek
Meslek
Cnc operatoru cam islemecisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar bugun kuslarimi terasa saldim kendileri ciktilar ben sadece kapiyi actim birisi balkona mermerin ustune yumurtlamis.

Yumurtasini birakmis 2 tane bakici kusum var 1 adette posta erkek var nasıl baktirabilirim bu 1 yumurtayi kurtarabilir miyim? Yumurtayi folluga koydum yatmadi.

Ben kendim bakıcı olan kuşlara yumurta baktırma yöntemi genellikle şu şekilde yapardım. Öncelikle bakcı olarak belirlediğim kuşlardan hangisi en son yumurtlamışsa atıyorum 1-2 gün önce yumurtlamış kuşların altındaki yumurtaları alır belirlediğim yumurtları koyardım. Sizin yaptığınız gibi ortada yumurta yokken folluğa yumurta bırakısanız malesef kuşlar yumurtaya yatmazlar.

Benimde oyle bi durumum olmadigina gore sıkıntı buyuk. :/ benim yumurtayi sicak tutmak icin yapabilecegim bisey varmi acaba. Yavrulara bir sekilde bakarim eskiden babamla cok yavru buyutmustuk anası babasi bakmamistida. Ama bu daha yumurtada .s

topic14096.html

Bu bölümdeki mesajları okursan daha net bilgiler elde edebilirsin bende yanılmışım :) Hergün yeni birşeyler öğreniyoruz.

Geri