bakıcı nasıl kullanılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan t2kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

t2kral

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yakup BEKLER
Meslek
Öğrenci---Bilgisayar---
İlgi Alanı
kafama takılan bi soru oldu size danışıyım dedim. kuşlar bakıcı olarak nasıl kullanılır erkeğin yumurtaya kovalamasımı gerekiyo yoksa ne zmn yumurta koysanız yatıyomu üstüne acaba yardımcı olursanız sevinirim bide hangi kuşları bakıcı olarak önerirsiniz..
SAYGILAR...
YAKUP BEKLER. (soyadım bekler diye bekletmeyin :)))))))) (:

Genelde bakıcılar 0 gaga denilen kısa gagalı kuşlarda kullanılır ama ben yedekci olarak 1cif bakıcı bulundurum iyi yavru bakamayanların yumurtalarını bakıcıların altına atarım.
Bakıcı olarak her ırkı kullana bilirsin o kuşun terbiyesine kalmış ama genelde baskalar tipler ve postalar bakıcı olarak kullanılır ama bazıları oynar kullanır yerli kuşlarını kullanır o sana kalmış.Bakıcı kuşa yavru baktırmak için önce yumurtlamaları gerekir bakıcılarla hemen hemen aynı günlerde yumurtlayan bir çiftin yumurtaları bakıcının altına koyulur.Yavrular cıktıgında bakıcılar onları büyütür.

anladım saolsun aydıtlattığınız için

selamlar burdaki sayfaları gez neden hangi kuşları kullandıklarını anlarsın.

viewtopic.php?f=24&t=2845

Verilen cevaplara ilaveten, kısır kuşlar yumurtlamadığı için, her an yumurtaya yatmaya meyillidir, tabi eşi olduğunu varsayarsak.

gökay' Alıntı:
Verilen cevaplara ilaveten, kısır kuşlar yumurtlamadığı için, her an yumurtaya yatmaya meyillidir, tabi eşi olduğunu varsayarsak.

benim adana var bi çift başka eş kuş yok ztn 13 kuşta adana erkek dişinin kafasını gagalıyo 1 haftayı geçti yumurtlamıycak heralde bi yawru alamadım :?

Geri