bakıcı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamits53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hamits53

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hamit sarı
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bakıcı kuşlar hakkında forumda nereden bulacağımı göremedim . bir kuşu nasıl bakıcı olmaya alıştırabilirim ve ya bakıcı nereden bulabilirim?

Ben bakıcılarımı adanalardan seçiyordum. Cüsseli kuş oldukları için düzgün yavru bakıyorlardı. Kafesinizde maddi olarak değeri düşük olan ve heryerde bulmanın kolay olduğu kuşlardan varsa bakıcı yapabilirsiniz. Genellikle kriterler bu şekilde oluyor.

bakıcı kuşların altında yumurta olmadığında yumurtayı direk folluklarına koyduğumda bakarlar mı yoksa onlarda yumurtladığında yumurtalarımı değiştirmem gerekir

Yumurtları değiştirmeniz gerekiyor. Bakıcı kuşlar yumurtalarına yatarlarken o yumurtları değiştireceksiniz. Bu şekilde kuşlar yumurtaların değiştiğini anlamazlar diğer durumlarda zaten yumurtaya yatmayacaklardır. Bakıcıların altından aldığınız yumurtları atabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta 3-5 günlük yumurtaları değiştiriniz. Çıkmaya yakın durumda olan yumurtaları atıp günaha girmeyin.

tamamdır çok sağolun

Bulabilirsen kısır kuş bul.Ne zaman koysan reddetmez yumurtayı yatar üstüne,yavruya da bakar.

Geri