bakmadan gecmeyın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miskicifuat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fuat bolek
Meslek
tekstıl
İlgi Alanı
Kediler
erkek kaplamam kafa kınası kan pacalar sebab yavru kızması msn adresım [email protected]

Ekli dosyalar

• IMG_0857.webp
    IMG_0857.webp
    796.7 KB · Görüntüleme: 1,907
S.A maşallah işde budur bundan fazlası asla cıkmaz tebrikler kınalı miskinin sonuna dayanmışsın allah nazardan saklasın kanatsa kanat boysa boy kınaysa kına pacaysa fazlasıyla var tek kelime mükemmel bol yawrulu günler

tüm gercek kuşculara selam olsun

SAYGILAR

S.A Arkadasim....

Maasallah emegine saglik,güzel tutmus.Eger satici isen sana bol müsteriler,yok degilsen bol yavrulu günler dilerim.

Saygilarimla.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

maşallah çok güzel bir kuş daha canlı bir görüntü alabilirmiyiz

cok guzel bol yavrular

masallah güzel kuş allah uzun ömürler versin yanlız foto cok profesyonelce çekilmiş

sagol kardes resımlerı kendım cekıyorum

Rengi gerçekten orjinal,maaşallah yanlız paça bol galiba kama paça gibi değil ,Ankarada bu tarz paça pek sevilmez ama rengi ve duruşu çok asil yavrusunada veriyorsa süpper :tamam: herkese selamlar saygılar :slm:

sagol tesekrler ıstanbuldada bole pacalar tutuluyor kolay kolay da zaten bole pacayı bulmak zor

başlığın altına kan paça demişsiniz ,bu paçaların ismi bumudur :unlem: acaba gerçekten az görülen bir paça şekli Ankarada geniş paçaların hepsine bol paça diyorlarda saygılar selamlar :slm:

sen yanlıs okumusun ben kafa kınası kan pacalr sebap yazdım yanı pacalar sebab

S.A Arkadasim

Eger elinde karacakmakli diye tabir ettigimiz kuslardan veya öntepe arap tarzi kuslarin varsa fotolarini bizimle paylasirmisin.

Saygilarimla...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

kardes bende tek cıns var oda kaplama malesef baska cıns kusum yokk

maşallah cok güzel miski kına paca kanat gayet güzel tuyu kadar ömrü olsun bol yawru alman dilegiyle...gurkan sahın...

maşşallah rengi paçası tipi çok güzel güle güle besle

saolun

arkadaşım kuşların cok güzel resimlerin devamını bekliyoruz

dısı kaplama

Ekli dosyalar

• IMG_0888.webp
    IMG_0888.webp
    109.9 KB · Görüntüleme: 1,183
efsane erkek

Ekli dosyalar

• IMG_0889.webp
    IMG_0889.webp
    111.1 KB · Görüntüleme: 1,146
Maşallah çok güzel,Sahibi bunun çiftine ne ister.Ücreti yazarsa herkes bilgi sahibi olur.Satmak isterse bir konuşalım.

basta tskrler efsane erkegı suan satamyı dusnumuyorum gordugunuz dısyle erkegının fıyatı 2250 dır 0532 488 88 77 numaramdan ulasabılırsınız

Geri