Balgamlı kuş.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar kuşumda aniden balgam oldu az önce dama çıktım bi baktım 1 tane kuşum kık kık diyip duruyor ama aşırı derecedeydi aniden oldu dün bişeyi yoktu bende hemen boğazına tüy soktum biraz balgam çıktı ama geçirmedi hemen evde bebek için olan balgam sökücü buldum 3-4 ml verdim 10 dkk sonra sanki biraz iyi gibi oldu bu surubun bi zararı olurmu? NOT:Şurup bebekler için yetişkin insanlar için değil.

Beşeri ilaçların hayvanlara olan etkisi sınırlıdır ilk başta yararlı görünebilir ama ilerde herhangi bir yan etkisinin olup olmayacağını bilemeyiz.Bulabilirseniz Tylan toz kullanın biraz pahalıdır bazı veteriner hekimler açık olarak gramla satıyorlar bi araştırın derim.10 güvercin için 1 gram ilaç 2 litre içme suyuna karıştırılarak verilebilir. İlaç tedavisi 2 gün sonra kesilmelidir. Ağır durumlarda tedavi 5 güne kadar uzatılabilir.

9896941.jpg

Teşekkür ederim abi mutlaka araştıracam bugün mecburen bebek ilacı verdim çok kötü durumdaydı çünkü veteriner yada baska yer o saatte acık olmazdı yarında pazar yarında mecburen şurup verecem inş balgamdan dolayı ölmez yavrusu var erkek ölürse dişi yavruya bakarmı acaba?

mehmet1994' Alıntı:
Teşekkür ederim abi mutlaka araştıracam bugün mecburen bebek ilacı verdim çok kötü durumdaydı çünkü veteriner yada baska yer o saatte acık olmazdı yarında pazar yarında mecburen şurup verecem inş balgamdan dolayı ölmez yavrusu var erkek ölürse dişi yavruya bakarmı acaba?

Rica ederim.İnşallah düzelir.Öleceğini zannetmiyorum ama sen her ihtimale karşı kuşu ayır bulaşıcı bir hastalık olabilir dişi yavrulara bakar merak etme biraz sende destek olursun yavruları doyuramazsa.Tekrar geçmiş olsun.

Yarın durumuna bi bakacam baktım gecmemiş ayırırm zaten 1 tane yavruları var. Dişide onu rahatlıkla doyurur diye düşünüyorum.

Geri