Balık yağı hapının ne gibi faydası vardır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihandurmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
cihandurmaz41.sitemynet.com
Ad Soyad
cihan durmaz
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar balık yağı hapı kullanan varmı varsa negibi faydaları var kullanım şekli nasıl.

Merhaba arkadaşım balıkyağını 2 sene önce kullandım.faydası saymakla bitmez,kırgınlıkta,aşıdan sonra vitamin desteği için,gelişmemiş yavruların kemik gelişimine,eşe vurmada kızgınlaşması için,yumurtlamadan önce destek amaçlı kullandık,ancak büyük olması ,kuşun yutarken zorlanması bizide sıkıntıya soktu .Geçen sene kırıkkaleli bir abimizden balyağını öğrendik.daha ufak hemen hemen aynı etkilere sahip çokta hoşumuza gitti.kullanıyoruz ve tavsiye ederim( tek zararı kırık kuşa verdikten sonra kızgınlaştırması )fiyatıda en son 3,5 liraydı eczanede :slm: inşallah yardımcı olmuşumdur. :slm:

kullanımı ,ağzınla ıslatıp kuşun ağzına atıp yutturuyorsunuz.insanlar için olduğundan yutarsan sorun yok :haha: :slm:

Gecen hafta balya marka balık hapı aldım, büyüklüğü bezelye tanesi kadar, kuşa yutturmada sorun yok, önce terettüd ettim ,jelatin kaplı hapın içindeki sıvıyı cekerek ağız yoluyla kuşa enjekte ettim, baktım cok zahmetli oluyo, direk jelatinli tableti direk verdim herhangi bir olumsuz sonuca raslamadım.

Fiyatı 3.5 tl.

Mucize gibi bir şey ;
belki insanlarda bukadar tesir Ve fayda sağlamıyordur. Arkadaşların tüm söylediklerine aynen katılıyorum ..Şiddetle herkeze öneririm ..selamlar.ŞEREF

faydalıdır ama kışın kışın sularına bal katmakta iyidir

aslında yapılması gereken,kuşlarımızı iyi gözlemlemek çünkü hayvan halsizleştiğinde farkedip tedavi ve sorunu bulabilsek ama kuş hastalığa tamamen yenilip çökünce ilaca ve çözüme sarılıyoruz ,sonrada ne aşı ne vitamin nede balyağı ,hiçbir işe yaramıyor,az ve öz kuş beslemeyi öğrenene kadar daha çok ilaç adı sorarız,ALLAH tan kuşcular.org var,herkese :slm:

Göksal abimize aynen katılıyorum.Neyi ne zaman yapacağımızı bir öğrensek her şey çok kolay olacak saygılar.

arkadaşlar bal yağını kaç gün aralıklarla vermemiz gerekiyor ve ne sıklıkta vermeliyiz şimdiden bilgilendirmeleriniz için teşekkürler

Balık yağı dedihin şey sihirli deynek deyil dokunup düzeltcek o bir vitamin destehi sağlıklı tüydeki kuşada verilir zararı yok ama ihtiyac zamanında faydalıdır yağlı türevi olduhu icin bahırsaklarda calışmayıda kolaylaştırır ama hic bir zaman bir kurtarıcı deyildir :evet:

balyayı günlük vermeyin haftaya hatta 15 güne yayın fazlası zarardır.

balık yağı kışın ve özellikle güneş görmeyen kuşlar için gereklidir. a ve d vitaminleri açısından zengindir

Bende kör bir güvercin vardı 1 sene balık yağ verdim şimdi görüyor kuş ucuyor hatta ...

bu balık yağını heryerden teminedebilirmiyiz veya bi marka,isim varmı bildiğiniz teşekkürler

alpomer' Alıntı:
bu balık yağını heryerden teminedebilirmiyiz veya bi marka,isim varmı bildiğiniz teşekkürler
bal yag dediniz mi hemen hemen bütün eczanelerde bulabilirsiniz.

Geri