Balıkçı Kelebekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balıkçı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

balıkçı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gurhan ay
Meslek
mobilya
İlgi Alanı
Kuşlar
Balıkçı Kelebekler

Ekli dosyalar

• g1.webp
    g1.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,223
  • g2.webp
    g2.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,322
  • g3.webp
    g3.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,404
Re: bAlıkçı

Ekli dosyalar

• g4.webp
    g4.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,347

Ekli dosyalar

• g5.webp
    g5.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,264
  • g6.webp
    g6.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,343
  • g7.webp
    g7.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,271

Ekli dosyalar

• g8.webp
    g8.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,312

Maşalla güzel kuşlar mavilerle karalar aynı kandan mı?

Kuşlarınızın maşallahı var İzmir'in kelebekleri performanslıdır..mavibaşlarda ayrı güzeller..

GÜRHAN, KUŞLARIN MAŞALLAHI VAR HAFTA SONU GELİCEM PAL İZLEMEYE....
KAFA KUYRUK ERKEK BOŞTAMI OYUNLUYSA PAL DİŞİ VAR BENDE YAVRULAR SÜPER OLUR HABERİN OLSUN...

kuşların maşşallağı var güran abi cumartesi gelicem bi aksilik çıkmazsa. ben gelene kadar başını yeme sakın bak kuşun:)kara bozalı gibi olmasın:D

evet mavilerla karalar aynı kana dayanıyo tek damar beslemekten yanayımdır herzaman. yerde ve havada kuşlarımın kusursuz olması için uğraşıyorum az ve öz kuşa bakıyorum. ayrıca çok teşekür ederim.

hafta sonu beklerim çalım yok bu sefer kimsenin gazına gelmem. şöyle güzel bi oynak izleyelim arkadaşlarımızla bereber gözümüzün pası silinsin.

fırat abi tam olarak kullanamıyorum msj göndermeyi ama alışırım zamanla :D açık mavi kafa kuyruk dişi abi benim kuşlarımın tamamı tastikli oynaktır o yönden kesinlikle şüphen olmasın.

kara bozalı erkek harici kuşlarımın tamamı kendi kuşlarımdan ürettiğim yavrularımdır arkadaşlar. en üstte gözleri biraz bozuk olan pal en son çıkardığım 4 yavru arasındadır kardeşlerinin mürvetini göremedim ama şu durumda yarım kapalıya yakın oyun sergilemektedir daha yeni eş aldı.

Geri