alkan
Üye
- Ad Soyad
- alkan gurbuz
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamlaralkan' Alıntı:bu kuşlar kelebek olarak gecerler. bu kumeste damızlık kuş olarak bakılmakta daha sonra sızlere ulastıracagım vıdeo ve rsımlerde ucus performanslarınıda ıletecegım.
sadece bır or ornek ıle anlatayım. balıkesır den manısa ya ben 1 tane karabas ( kafa ve kuyruk sıyah bazı bolgelerde kafa kuyrukta denır.) goturdum. ben damızlık ucurmakla anlatılıyorum. memlekette. benım kelebek bozalılardan ustun bırkuş oldu. goturdugum kafakuyruk. kuş her uçusunda 15 dakıka sadece şov yapıyor. kuşçulugu bırakan arkadaşlarım. gelıp izlıyormuş. goturmuş oldugum karabaş bu şekılde cıktı.
(balıkesır sakallıları artık eskı kuscularda kalmış kuşun ırkını bozmuşlar.bır arkadaş lekeler konusunda yorum yazmış evet dogru. kuşlar lekelı. o lekesız kuşlar artık çok az yok denecek kadar az. bulumuyor. ) herkeze yorumları ıçın tesekur ederım. manısa turgutluya gelenlere kelebek kuş uçurma zevkını tattırırım.