BALIKESIR SAKALLI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

alkan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alkan gurbuz
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar
BALIKESIR SAKALLILARI. KUSLAR SAYA VE KELEBEKTIR . KUMES DAMIZLIK KUMESI ARKADASIMIN.

Ekli dosyalar

• Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    207.4 KB · Görüntüleme: 2,106
  • Görüntü003.webp
    Görüntü003.webp
    307.4 KB · Görüntüleme: 2,089
  • DSC05201.webp
    DSC05201.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 2,120
Selamlar
Alkan bey Kuşlarınızın Hava Performansları Hakkında bilgi verirseniz sevinirim . Maşallah çok güzel Allah Nazardan Saklasın Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...

Off Off Off.. Bunlar nedir arkadaşım böyle , Bu güzelliklere Kurban Olayim Ben, Balıkesir kelebegin önemli lokomotiflerinden birisidir, Heleki Bu sakallilar tam bir felakettir, oyunlarina ucuslarina kimse tek bir laf edemez, Kostum Olarak Biraz Daha Lekesiz Olsalar Cok Guzel Olucaklarmis, Tesekkurler Resimler icin Dostum, Bu arada Balıkesirdeysen Bizlere Kirmizi Sari Kara Baska Resimleri Ulastirirsan cok sevinirim.. Saygilar.

MAŞALLAH

bu kuşlar kelebek olarak gecerler. bu kumeste damızlık kuş olarak bakılmakta daha sonra sızlere ulastıracagım vıdeo ve rsımlerde ucus performanslarınıda ıletecegım.

sadece bır or ornek ıle anlatayım. balıkesır den manısa ya ben 1 tane karabas ( kafa ve kuyruk sıyah bazı bolgelerde kafa kuyrukta denır.) goturdum. ben damızlık ucurmakla anlatılıyorum. memlekette. benım kelebek bozalılardan ustun bırkuş oldu. goturdugum kafakuyruk. kuş her uçusunda 15 dakıka sadece şov yapıyor. kuşçulugu bırakan arkadaşlarım. gelıp izlıyormuş. goturmuş oldugum karabaş bu şekılde cıktı.

(balıkesır sakallıları artık eskı kuscularda kalmış kuşun ırkını bozmuşlar.bır arkadaş lekeler konusunda yorum yazmış evet dogru. kuşlar lekelı. o lekesız kuşlar artık çok az yok denecek kadar az. bulumuyor. ) herkeze yorumları ıçın tesekur ederım. manısa turgutluya gelenlere kelebek kuş uçurma zevkını tattırırım.

alkan' Alıntı:
bu kuşlar kelebek olarak gecerler. bu kumeste damızlık kuş olarak bakılmakta daha sonra sızlere ulastıracagım vıdeo ve rsımlerde ucus performanslarınıda ıletecegım.

sadece bır or ornek ıle anlatayım. balıkesır den manısa ya ben 1 tane karabas ( kafa ve kuyruk sıyah bazı bolgelerde kafa kuyrukta denır.) goturdum. ben damızlık ucurmakla anlatılıyorum. memlekette. benım kelebek bozalılardan ustun bırkuş oldu. goturdugum kafakuyruk. kuş her uçusunda 15 dakıka sadece şov yapıyor. kuşçulugu bırakan arkadaşlarım. gelıp izlıyormuş. goturmuş oldugum karabaş bu şekılde cıktı.

(balıkesır sakallıları artık eskı kuscularda kalmış kuşun ırkını bozmuşlar.bır arkadaş lekeler konusunda yorum yazmış evet dogru. kuşlar lekelı. o lekesız kuşlar artık çok az yok denecek kadar az. bulumuyor. ) herkeze yorumları ıçın tesekur ederım. manısa turgutluya gelenlere kelebek kuş uçurma zevkını tattırırım.
Selamlar
ALkan bey Bizler Bu Güzel Bilgileri Paylaştıgınız için Teşekkür Ederim...

Geri