Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BU SAKALLI KUSLARIN ONEMLI OLAN SAKALLARININ BUYUKLUGU , KUŞLARIN RENK TONLARI VE KUYRUKLARININ ALTI VE USTUNUN TEKRENK OLMASI ALTINDA KAPAK OLMAMALI. KUŞLARIN SIYAHLIGININ COK VEYA AZ OLMASI KUSUN KALITESINI ETKILEMEZ YETERKI SAKALI IYI OLSUN.
arkadaşlar kuşun sakalı geniş olucak aynı zamanda lekesiz olucak sakalla iş bitmiyor ben bursada yaşıyorum bu tür şeşe benzer kuşlar para yapmıyor balıkesirde bu kuşlar para yapabilir ama sadece orda ordan dışarı çıkmaz bursada bu kuşlara karakuyruk derler kuşun sakalı nekadar genişse bir okadar da lekesiz olması lazım lekesiz sakallı kuşlara duble diye terim kullanırlar balıkesirde leke olayını kapatamadıkları için kendilerince böyle bir yola baş vurmuşlar insanlar aldanmasın lekeli kuşlar yarışmada bile derece almaz bu tip kuşlarai balıkesirde herkezin kümesinde raslayabilirsiniz gereği itibari ile resimdeki kuşun hiç bir özelliği veya albenisi yoktur insanlar yanlış bilgilendirilmesin :asla:
alkan dostum bende balıkesirliyim ama ilk kez senden duyuyorum, nasılki karabaşta aranan özelliklerin başında gelirse SADELİK,LEKESİZLİK karakuyrukta da aranan odur, isterse ince bıyıklı olsun ama sade ise karakuyruk, senin bu parçalılardan daha değerlidir.
selamünaleyküm tüm arkadaşlara öncelikle kostum dışında özellik vasıf dışında kuşlarının maşallahı var rabbim tüyü kadar ömür versin.biz istanbulda gem kuyruk deriz bu cinsin belli başlı özellikleri vardır bizde burda bunu ararız özelliği olmayanlar zaten çok güzel ve sert dönerler.ama kafama takılan balıkesirde bile bu kuşun özelliklerini ararlar yadığın değerlendirmeye katılmıyorum böle bişe söz konusu bile olamaz sakal ve kapak altı olmayacak kesinlikle kafada şapka falan bunlar kabul edilemez şeylerdir.o yüzdende arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim doğrusu neyse onu anlatalım.tekrar sölüyorum sakın yanlış anlamayın ben sadece bilgimi aktarıyorum saygılarımla
arkadaslar burada kımseyı kandırmak gıbı bır nıyetım yok ama ben bu kuslara laf soyletmem bu sakallı ırkı sakalı kalın ve uzun olsun dıye beslenıyor ve renk tonu da onemlı o sızlerın dedıgın lekesız kuslara lafım yok ama ben 7 yıldır balıkesırde her hafta dernege ve ıhaleye gıderım burdakı 40 yıllık kuscuların bıle soyledıgı sey o eskı sakallıların artık cok az sayıda kalmış oldugu bu sakallı ırkının sakalı ıçın bıraz ırkı ıle oynandıgı. BU KUSLARI ARKADASIMIN DAMIZLIGINDAN CIKARDIM UCURUP DONUSUNU GORMEK IÇIN KIM NEDERSE DESIN BU KUSLARIN KELEBEKLIGI UZERINE SOZ SOYLETMEM. BU ARADA BEN BU KUSLARI SATIYORUMDA DEMEDIM FIYATTA YAZMADIM SADECE BU KUSLARIN BALIKESIR KUSU SAKALLI OLARAK ADLANDIRILDSIGINI SOYLEDIM GEZIN BALIKESIRIN BUTUN KUSCULARINI BUTUN KUMESLERDE BU SEKIL DE KUS MEVCUTTUR. SIZIN DEDIGINIZ SAKALLILAR BURADA ARTIK SAKLI BESLENIYOR YOK DENECEK KADAR AZ.
BEN KUSLARIN MUKEMMEL DEMEDIM ELBETTE KUSURU VAR KESKE LEKESIZINI BULSAKTA BIZLERDE BIRER CIFT ELIMIZE GECIRSEK .
herkezee saygı duymak gerekiyor arkadaslarr bukonuda polemiğee girmeye gerek yok busada lekesiz balıkesirde lekesiler hiç revasta değil adamlar sakal olmayınca kuş demiyorlarr bizim bursadada tam tersi leke istenmiyorr herkeze saygı duymak gerekir bencee arkadas kuşlarınA ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN.
ben bursa kemalpaşadan samet garip öncelikle paylaşımın için sana teşekkür ediyorum bende bi balıkkesir sakallısı besleyen olarak kuşlarının maaşallahı var kim ne derse desin parçalı karakuyruk olmadan temizini bulmak mümkün değil allah kuşlarına ömür versin bol yavru alman dileğiyle. bende bi resim paylaşmak istiyorum. saygılarımla.