Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk once herkeze merhaba biz balıkesirde oglumla beraber kuşlarımıza bakıyoruz.dolapcıya merak sardık ancak balıkesirde yok ve 15 tane kadar bende vardı.kuşlarım cok uckun saatlerce ucuyolar ve şahine yem oluyolar.En son damızlık bir dişi dolapcımı şahin kaptı ve bende bu olaya kızdım dolapcılarımı ucurmamaya karar verdim ve bundan sonra dolapcılarımı ucurmucam.bu yuzden eksik kalıyor dolapcılarım (dişi dolapcı erkek kelebekle eşli vb.) bende dolapcılarımdan yavru almaya karar verdim ve dedigim gibi ucurmucam bu yuzden kelebek balıkesirde cok kelebek ucurup dolapcılarım cogalınca kelebeklerimi elden cıkarıp yavrularımı ucurucam.inşallah kelebeklerimi beyenirsiniz.
balıkesirden sevgiler. saygılar
şimdilik bukadar ama en kısa zamanda tekrar paylaşımlarımız olacak resimleri çeken ve yükleyen oglum erene çok teşekkür ederim allah herkezin gönlüne göre versin balıkesirden saygılar.yakında kümesimiz ve dolapcılarımızıda sizlerle paylaşmak üzere allaha emanet olun hepiniz.
kelebeklerinde işalllah dolapçıların gibi oynar da bi nebze olsun nefsini köreltir kardeşim.bozalı erkeğin tipi güzelmiş.havada da güzel çıkar umarım.araya bir iki çiftte bango mısıri tarzı kuş yap iyi olur
s.a hocam teşekkür ederim ewt ne yapalım şimdilik idare edicez ayrıca mısiri de var yeni arkadaş hediye etti bir çift alıştırcam onlarıda biraz zor onlar eski yerlerini kolay unutmazlar siz nasılsınız sizede saglıklı kayıpsız günler dilerim.eren çekmiş resimleri atmış ben işyerindeyim seviyor kerata bu işleri kuşlara bazen benden daha iyi bakıyor hocam balıkesirden saygılar.
şahin mahvetti bugün beni de 1 gazi 1 şehit var.hünkari erkeğin gursağını patlattı sabah alamadı.öğleden sonra dolapçı gök erkeğimi aldı şerefsiz kiremite kadar takıştı kuşu be!
hocam aç kaldımı ne yapacagı hiç belli olmaz geçmiş olsun alışdımı günde 5 10 kere gelip yokluyor evin üstünde turluyor sürekli bende geçenlerde kızdım ondan ayırdım damızlıga çogunu en güzel damızlık dişi dolapcımı aldı yavrusu vardı daha yeni yeni uçan onuda yaraladı yyumurtalarda bana kalması cabası yavru şimdi kümesden çıkmıyor bir haftadır korkudan yazık kendini arkamda bir evin balkonuna atmış küçük bi çocuk yakalamış kanatlarını kesmiş ev sahibinin oglu var küçük tesadüfen o buldu kuşu çok sevindik erenle ama hayvan çok kötü durumda yarası yok fazla ama korku çok fazla 3 5 sefer anca uçtu ondada şahinle tanışdı şimdi bugün ilk defa çıktı kümesden dışarı farukda gelse gözümüz yollarda kaldı saglam bir yerde arkadaşda diyor ama bakalım nasip bi süpriz olmazsa haftaya gelecek heralde kendinize iyi bakın hocam.
iyi hadi sağlam yerdeyse mesele yok tahmin ettiğin gibi madik atmıcak galiba.getircek sağ salim kuşları.ben damızlıklarımı hiç uçurmam zaten.aldığıda damızlık olurdu gerçi ama ana babası var şuanda.yavrularıda damızlığa çeksek uçurcak kuş kalmıcak.yavruyu bulduğuna sevindim düzelir bişey olmaz yarası varsa dikin iyne iplikle
s.a hocam çok saol bende sevindim yavru kendine geliyor yavaş yavaş ödemişleri de damızlıga ayırıcam hocam bir takım yavru alırsam onları uçururum sizcede böylesi daha iyi deyilmi çünkü şahin birini aldımı eş bulmak çok zor olur bulamam daha dogrusu kümesi bugün erenle ikiye böldük uçarları yavru büyük karışık bir kümese koyduk damızlıklarıd bir kümesde topladık bakalım nasıl olacak4 yumurta var damızlıkların altında 3 de yavru ödemişler eşleşmişmidir orda neyse hocam allaha emanet olun .kendinize iyi bakın.
8.resimdeki karaçilli harikaymış kardeşim.umarım eşide aynı güzelliktedir.sadece ondan yavru alsan yeter sana tabi kendi gibi çilli bir dişiyle.erkek olan yuva kızdırmaya dişi aramaya başlamıştı ama dişilik olan yaşça ondan biraz küçük tahminim 15 güne kadar yazılır oda belkide yazılıyodur.daha yavruların var bende onları almıcakmısın? sana niyet çıkarttım ben bunları kardeşim. hep oynaklara çıkarttım ha oynağı seversin diye.
s.a hocam iyi akşamlar nasılsın inşallah iyisindir 8 resimdeki dolapcım dişi erkegi malesef elde olmayan sebeblerden dolayı süt beyaz çok vasıflı bir kuş çok oyunlu ve akıllı yavru aldım ondan bir kaçtane ama lekeli verdi şimdi yine yumurtada yatıyor bakalım ne verecek ama pekde umutlu deyilim desen olarak renk çok önemli deyil bence kafası uçuşu yavru bakışı iyi olsunda renk nasıl olursa olsun yavrular faruk gelene kadar yetişirmi yani yeme düşerlermi hocam bu iyiliginizi hiç unutmayacagım sizin gibi bu sevdaya gönül veren insanlar oldukca nesilleri daha saglam daha safkan ilerlere taşıyacagız busite sayesinde sizin gibi degerli insanlarla tanışma olanagı verdigi içinde emegi geçen herkeze teşekkür ederim hocambende bi arap yavru kızması var kaptandişiyi yavruları büyütünce onla eşlesen nasıl olur arapda denizliden iskender damgacının kuşlarndan gelme şuanda kardeşiyle eşleşdi bende kaptanın yumurtasını sürme imkanımolmadıgı için ayırmadım ama ayıracagım yavrular çıktımı ilginizede teşekkür ederim allaha emanet olun balıkesirden saygılar..
s.a usta farukda o günlere yakın gelecek ama tam gününü ögrenince haber veririm şimdilikde arapdan başka şansım yok bu kuşculukda zaten hocam ya eş bulamassın ya erkege dişi yada dişiye erkek hiç eksik bitmiyor kaptan bulmam kolayda usta soy takibi nasıl olacak o biraz karışık denizlide sizden iyi olmasın bir kaç arkadaşım var numan bilgehan var dernek sahibi denizlide iyi bir abim oda kuşlarını ihtiyacdan dolayı sattı hepsini onada söyledim bir vasıflı kaptan takım yada tek bakacaklar nasip görüşmek üzere usta allaha emanet ol sabah erenlerinde sınavları var bakalım nasıl geçecek çok çalışıyor.hem kuş hem ders. ders zamanı ders boşluklarda da beraber kuşların yanındayız.balıkesirden saygılar..
KUSLAR ICIN MAŞALLAH DİYELİM HEPSI BIRBIRINDEN HARIKA OYUNLARI NASIL ACABA SİTEYE ÜYE OLALI IKI GUN OLDU AMA O KADAR SICAK BIR ORTAM VARKI SANKI YILLARDIR UYEYIM GIBI ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN