Balkon daki yeni kümeslerim ve yavrular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pıncır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

pıncır

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer faruk çelik
Meslek
tasarımcı
İlgi Alanı
yeni kümesim umarım beyenirsiniz...

Elinize sağlık çok güzel olmuş kümesiniz..

Kuşlarınızda kümesiniz gibi güzel..Bol bol yavrular alırsınız inş.

Gerçekten hayalimdeki kümes.Hep bir çift güvercinden bir kümes kuş yapmak istemişimdir ama bir türlü yapamamışımdır.Beğendiğim kuşu alırım,malesef :D

İnşallah benim yapamadığımı sen yaparsın abi.Allah hayırlı yavrular versin :)

valla on numara olmuş. kuşlarına değer verdiğin kümesinden belli oluyor. bunların ırkı rahibe diye geciyor yanılmıyorsam doğru mudur?

Selamlar Ömer bey,

Kümesinizin tasarımı konusunda biraz açıklama yapabilirmisiniz. Bu tasarım iki kümesden mi oluşuyor yoksa arkadaki bölümle birlikte mi? yuvalıklar mı var? o bölümde, bu iki kümesin havalandırması konusunda bu pencereler yeterli olacak mı? yavruların çok güzel sağlık büyütmeyi Allah nasip etsin. Bu kümesde kaç kuş beslemeyi planlıyorsun, fikir alış verişi yapmak adına bu konuları sorgulamak istedim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut bey kümesler ıkı ayrı kümes olarak yaptım ancak ben balkonumda yer olmadığı için yan yana koydum daha sonra balkonda farklı yerlerede taşıyabilirim daha iyi anlamanız açısından bi kac resim daha ekliyeyim havalandır ma konusuna gelınce kümeslerin her ikiside 1 metreye 1 metre yanı havalandırma yeterlı oluyor diger sorunuza gelınce kümesi sadece 3 çift beslemek için tasarladım yeni atacagım resımlerde bunu görebilirsiniz ilginiz için teşekkürler

DERVİŞ' Alıntı:
Gerçekten hayalimdeki kümes.Hep bir çift güvercinden bir kümes kuş yapmak istemişimdir ama bir türlü yapamamışımdır.Beğendiğim kuşu alırım,malesef :D

İnşallah benim yapamadığımı sen yaparsın abi.Allah hayırlı yavrular versin :)

Bende senin gibi her beyendiğim kuşu beslemek istiyorum ancak sanrasında senınde bildigin gibi sorunlar oluyo uçurmada yavrulatmada vs .... o yüzden bi kac tane küçük kümes yapma fikri oluştu bende

s.a ömer bey elinize ve emeginize saglık güzel olmuş hayırlı sezonlar bol yavrular

merhaba maşalllah yuvanda kuşlarında harika :tamam: aykut beyin anlatmak istediği kışın havalandırması iyi ancak yaz için en az şuankinin iki katı büyüklüğünde bir havalandırma lazım gelir,sürgülü içten bir telli kapı bu yuvayı on numara yapar.ben öyle yapardım,birde yuvalıkların ön yüzüne çıta çakarsan yada tünek için çıta uzatman kuşların daha çok hoşuna gidecektir.bu kuşlardan burda yok olsa herhalde mutlaka yuvamda bir çift olurdu :tamam: :slm:

Selamlar Ömr bey,

Bu sitede elimizden geldiğince bu işe gönül vermiş kardeşlerimize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gözlemlerimizle, gördüklerimizle sıkıntıları bertaraf etme çabasındayız. Ne yazık ki bir çok kardeşimiz, arkadaşımız yapıcı yorumlarımıza yada sorularımıza zaman, zaman eleştiriyormuşsuz gibi tepkili mesajlar yolluyorlar. Bizler yapıcı ve ileri dönük olabilecek sıkıntıları gidermek adına soru ve yorum getiriyoruz konulara, yaptığımız önerilere kulak vermek yada vermemek konu başlığını açan üyenin insiyatifindedir. Bize bu kıssadan hissede düşen iyi olur ise sevinmek kötü olur ise üzülemektir. Ama sizlere düşen ise maddi ve manevi değer kaybı ve bir sürü keşkeli günlerdir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Haklısınız göksal bey iç kısmıyla fazla ugraşamadım daha bı kaç şey daha yapma düşüncem var havalandırma konusunda özellıkle cok büyük yapmak ıstemedım daha öncekı kümesimin tel kısmı baya büyüktü balkondo tüyler uçuşuyordu o yüzden küçük yaptım hem bu kümesler ahşap kontraplak yanı yazında serın tutuyor daha önceki kümesimide bu tahtadan yaptım gayet saglıklı oluyor ama dediğiniz gibi önüne telli bi kapı yaplabilir çok mantıklı

aykut bey niye bu şekilde bi yazı yazdığınız açıkçası anlamadım ben tepkili ve eleştirili bi msj yollamadım

Gercekten Yuvanızda Kuslarınızda Cok Güzel Olmus ... Allah Kazasız Belasız Gönlünüze Göre Kus Beslemeyi Nasip Etsin İsallah ...

sağol kardeş

Maşallah Faruk Kümes ve kuşlar on numara inşallah herşey gönlünce olur ama ben hala tek ve büyük kümes taraftarıyım :D

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah Faruk Kümes ve kuşlar on numara inşallah herşey gönlünce olur ama ben hala tek ve büyük kümes taraftarıyım :D

sağol serkan biliyorsun benım büyük kümes iiçin yerim müsait değil gelince sana yapıcaz büyük kümes inş

Selamlar Ömer bey,

Bunu sitem olarak algılamayın lütfen yada şahsınıza karşı yaptığım bir açıklama olarak görmeyin. Bizim site içindeki her konuya bakış acımızı anlatmak adına yazdığım bir yazı, hatta sonradan site geneline bir konu başlığı altında bu yazıyı aktardım. Amaçlarımızın bağcıyı dövme olmadığıını aksine bağcıyı kollamak ve korumak olduğunu ifade etmek istedim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selamlar Ömer bey,

Bunu sitem olarak algılamayın lütfen yada şahsınıza karşı yaptığım bir açıklama olarak görmeyin. Bizim site içindeki her konuya bakış acımızı anlatmak adına yazdığım bir yazı, hatta sonradan site geneline bir konu başlığı altında bu yazıyı aktardım. Amaçlarımızın bağcıyı dövme olmadığıını aksine bağcıyı kollamak ve korumak olduğunu ifade etmek istedim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
aykut bey ben sizin yazdıklarınızı cok iyi anlıyorum ve bu kadar iyi niyetli olduğunuz icinde ayrıca teşekkür ediyorum. hayatınızda başarılar dilerim

kümesiniz çok güzel olmuş inş kümesiniz gibi güzel ve bol yavrularınız olur

yorumlar için teşekkürler herkeze

maşallah allah nazarlardan saklasın kus konusunda cok yenıyım ama nazar cok degıyor buna ınanıyorum

Maşallah,hem kuşlar hemde kümes harika.Allah nazardan saklasın...

Geri