Balkon Güvercini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oğuzz26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

oğuzz26

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuz Sürücü
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamın aleyküm arkadaslar.Kapalı balkonda damızlık güvercin beslemeyi düşünüyorum.Malum yaz geldi.Kuşlar kapalı bir yerde duracakları için koku sorunu olacktır.(Bu demek değildir ki kuşların olduğu yeri hiç havalndırmayacağım.Haftada en az 3 gün havalandıracağım.Fakat eminim yinede bi koku olacaktır) Koku için bi önleminiz var mı ? Simdiden tesekkürler.Hayırlı günler..

Balkonun camlı olduğu için tek camı çıkartıp oraya tel örgü çekersen hergün hava alır bence ama karar senin

Balkonda hiç besleme arkadaşım. İnanın kokusunun yanında tüyleri ve diğer pislikleri her yere yayılıyor. Birde yaramaz bir komşunda varsa inan papaz olursunuz. Ben 2 ay öncesinde balkonda salma kafeste baktım, o kadar zor oluyordu. Benim balkonum açık olduğu halde odamıza kokusu geliyordu. Balkonumda kuşların attığı yemler, döktükleri tüyler her yere yayılıyordu. Çok şükür Komşularımın gıkı çıkmadı tüylerinden, fakat ben çok utandım. inanın çok zorlanırsınız. Boşunada masraf yapmış olursunuz. Allah C.C. ya bahçeli, yada güzel terası olan bir dubleks ev nasip etsin.

delicem46' Alıntı:
Balkonun camlı olduğu için tek camı çıkartıp oraya tel örgü çekersen hergün hava alır bence ama karar senin
Tavsiyen için cok saol bakalım büyük ihtimal öyle yapıcam

metkor1961' Alıntı:
Balkonda hiç besleme arkadaşım. İnanın kokusunun yanında tüyleri ve diğer pislikleri her yere yayılıyor. Birde yaramaz bir komşunda varsa inan papaz olursunuz. Ben 2 ay öncesinde balkonda salma kafeste baktım, o kadar zor oluyordu. Benim balkonum açık olduğu halde odamıza kokusu geliyordu. Balkonumda kuşların attığı yemler, döktükleri tüyler her yere yayılıyordu. Çok şükür Komşularımın gıkı çıkmadı tüylerinden, fakat ben çok utandım. inanın çok zorlanırsınız. Boşunada masraf yapmış olursunuz. Allah C.C. ya bahçeli, yada güzel terası olan bir dubleks ev nasip etsin.
Dediklerinda haklı olabilirsn.Ben daha önce balkonda güvercn beslemediğim için tecrübem yok.

Geri