Balkon Kümesi Çizimi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oğuzz26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

oğuzz26

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuz Sürücü
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar bunu kndim çizdim.Biraz komik gelebilir (:

Ekli dosyalar

• 11.png
    11.png
    56.1 KB · Görüntüleme: 2,486
Genclik zehir gibi

maasallah umarim cizimle kalmaz,o salmaliktaki delikler büyük kus cikmamasi icin ebatlari kücük olmasi sart.

birde eger sineklik gibi yaparsan balkon kus tüyüyle kaplanmaz disardan her pislik gelmez.

bu simdilik kaba taslak bi çizim elbette onları da eklicem

bu da havalandırmasız

Ekli dosyalar

• 00.webp
    00.webp
    23.3 KB · Görüntüleme: 2,686
en sondaki tel pencerenin havalandirmanin altindaki kapak yada göz ne yöne acilacak.

arka duvara doğru

rafların genişliği 37 cm,yüksekliği 48 cm,uzunluğu ise 35 cm

eğer kapalı bırakcaksan soguk havalarda falan bence derinliği artırmalısın.boy iyi ama bence en ve derinliği 10ar cm artırırsan çok daha rahat ve güzel olur hem istersen dışarı çıkarmazsın kuşlarını soguklarda falan.eğer bunu düşünüyosan kesinlikle dediğimi bir düşün faydası olacaktır.

o kapak yana acilmaz desteksiz zayif bölge asagi acilirsa daha mantikli.

umariz bu proje burda kalmaz :hungur:

birde böyle bakın

Ekli dosyalar

brtysl' Alıntı:
eğer kapalı bırakcaksan soguk havalarda falan bence derinliği artırmalısın.boy iyi ama bence en ve derinliği 10ar cm artırırsan çok daha rahat ve güzel olur hem istersen dışarı çıkarmazsın kuşlarını soguklarda falan.eğer bunu düşünüyosan kesinlikle dediğimi bir düşün faydası olacaktır.
yok kapalı bakmıcam

Arkadaslar balkonun altınada kümes yapılabilir mı yukseklıgı 1.5 2 mt arası genıslıgı 4 veya 5 mt gider delıgı var temızlıgı kolay olur ama olur mu bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım .

Arkadaslar balkonun altınada kümes yapılabilir mı yukseklıgı 1.5 2 mt arası genıslıgı 4 veya 5 mt gider delıgı var temızlıgı kolay olur ama olur mu bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım .

Geri