Balkon kümesi yapımı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

kazimsu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
akın
Meslek
fer
İlgi Alanı
arkaadaşlar yeni işyerine tasınıyoruzz 8 katlı bina ve en üsdü taklacı besliycem Allah izin verirse ama kümese karar veremedim.köpekle birlikte olcak yani köpeğin parcalayamayacağı bir model laazımm köpeğimdende kuslarımdanda vaz gecmek isdemiyorum 1 fikriniz varmı bu konuda nasıl bişey yaptıralım marangoza ?
bu haftayaa köadar karar vermem lazım tasınmadan işlerin hallolması sart :heyo:

Re: balkon kümesiii acillllllllllllllll

kazimsu' Alıntı:
arkaadaşlar yeni işyerine tasınıyoruzz 8 katlı bina ve en üsdü taklacı besliycem Allah izin verirse ama kümese karar veremedim.köpekle birlikte olcak yani köpeğin parcalayamayacağı bir model laazımm köpeğimdende kuslarımdanda vaz gecmek isdemiyorum 1 fikriniz varmı bu konuda nasıl bişey yaptıralım marangoza ?
bu haftayaa köadar karar vermem lazım tasınmadan işlerin hallolması sart :heyo:

sanırım cıkmamıştır köperkle kuşu ayni yerde besleyen ( ayni balkonda ) ama şu üç resime bir bak derim belki fikir verir.

RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 2 (139).webp
    2 (139).webp
    25.7 KB · Görüntüleme: 3,654
  • 2 (182).webp
    2 (182).webp
    24.8 KB · Görüntüleme: 3,683
  • 2 (199).webp
    2 (199).webp
    65.7 KB · Görüntüleme: 3,658
Re: balkon kümesiii acillllllllllllllll

resimler için sağol abicimm bi secenek oldu.herşeyi bir ilki vardır köpeğimden vazgecemem hamile,kuslarımıda bırakamam bi yol bulcamm artık :D

merhaba. bence balkonu ikiye bölen bir kapı yap 1 yanına kuşlar için kümes yaptır bir yana kulube yaptır anca öle olur tel kapıyla ayırabilirsin... gurkan sahın...

merhaba. bence balkonu ikiye bölen bir kapı yap 1 yanına kuşlar için kümes yaptır bir yana kulube yaptır anca öle olur tel kapıyla ayırabilirsin... gurkan sahın...

ustalar gereği kadar fikir vermiş.Benim diyecegim köpek için köpek hamile işallah yavruların olacak sanırım almam kurdu.Ustam devamlı balkonda bakacağın için köpeği bol bol toprakda gezdir özelliklede yavruları arkadasımın av köpeği yavrusu vardı catı acık sade köpeğindi buyudukce ayaklarının üzerine basamaz oldu ayakları caprazlastı yası buyuk olan ustaların tavsiyeleriyle topraga apartmanın yanına bir yer yaptı hayvan ondan sonra toparlan dı.saygılar...

balkonu ikiyee bölcez dediğiniz gibi bitinceeee fotolarını eklerim (:
saol inş. yavrularımıoz olur bol bol topraktaa kosuyor zaten benden cok geziyor /:

Hmm benim eniştemde kuş ve köpeği aynı terasta besliyor fakat köpeğini iyi eğitti ne kuslara zararı var nede kusların kumesıne yemine suyuna hıc bır seyıne dokunmuyor.

Sende kopegını egıtmeyı denersen bosuna 2 ye bolmene gerek kalmaz aslında.

Geri