Balkon Kümesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melihdnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

melihdnr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Melih Döner
Meslek
Öğrenci[Bilişim Tek.]
İlgi Alanı
Kediler
Resimleri internetten buldum kümes çok hoşuma gitti paylaşım dedim..

Ekli dosyalar

• 117.webp
    117.webp
    200.4 KB · Görüntüleme: 5,246
  • 211.webp
    211.webp
    186.5 KB · Görüntüleme: 5,239
  • fotoay14.webp
    fotoay14.webp
    166.2 KB · Görüntüleme: 5,257
Gerçekten balkon için ideal olmuş..

Evet gerçekten çok güzel bir kümes yapmışlar.. Ama burda gözüme çarpan benim hiç katılmadığım bişey var: Eğer folluklarda yumurtalık kullanmıyorsak; ızgarada kullanmayalım! Çünkü yumurtalık olmadığı için kuş folluğun içine bir yere yumurtlayacak ve yumurtanın altında ızgara olursa haliyle yumurta ısınamaz ve çeşitli zararlar görür..

...........SİNAN ÖZTEKİN............

polllat' Alıntı:
Evet gerçekten çok güzel bir kümes yapmışlar.. Ama burda gözüme çarpan benim hiç katılmadığım bişey var: Eğer folluklarda yumurtalık kullanmıyorsak; ızgarada kullanmayalım! Çünkü yumurtalık olmadığı için kuş folluğun içine bir yere yumurtlayacak ve yumurtanın altında ızgara olursa haliyle yumurta ısınamaz ve çeşitli zararlar görür..

Dediğiniz doğru ama belliki kümes yeni..Belki daha yumurtalık almamıştır yapan kişi =))

melihdnr' Alıntı:
polllat' Alıntı:

Dediğiniz doğru ama belliki kümes yeni..Belki daha yumurtalık almamıştır yapan kişi =))

Evet o da olabilir tabi.. Sanki çok da yeni değil ama neyse yinede aklımızın bir köşesinde bulunsun bu yazdıklarım..

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

kesin 3-5 gün sonra komsular sikayet eder belediyeye zabıta gelir uğraş dur işin yoksa

Uğraşınca emek verince herşey şahane oluyor. Buda on numara bir kümes olmuş..

Bende begendim
ayni posta kusu kümesi gibi olmus eve gelince lup iceri :slm:

sanki bir yerden sökülüp takilmis gibi ama 10 nr helal olsun emege saygi

Geri