Balkon Kümesim Ve Bahce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilyaskonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ilyaskonya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KonyalıKuscu
Meslek
otokaporta
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba

Arkadaşlar ben balkonda 2 senedir damızlık güvercin besliyorum nasip oldu bu sene yeme indirdigim 4 adet yavrumu 1 2 aydır uçuruyorum güzel uçuyorlar hatta saatlerce ucuyorlar diyebilirim , lakin tek sıkıntım bahcemizde , toplamda 50 55 adet posta keşpir vb grup filo kuşları var kuşlarda komşumun uzun süre süren ortaklıgımızdan sonra ikimizde ortaklıkdan ayrılmış olup ben balkonda oda bahcede kuşculuga dewam etti , hergün saat 11:00 gibi kuşlarını salıyor , akşam 7:30 a kadar dişarda brakıyor toplamda 50 55 tane bende hergün 6 gibi kuşlarımı uçuruyorum lakin benim kuşlarım sürekli posta keşpir , vb grup filo kuşlarıyla uçtukları için bel kırmayı bile braktılar eskiden bel kırıyorlardı şimdi sadece düz uçuyorlar bel bile kırmıyorlar , anlıyacagınız onlara özenip onlar gibi boş boş uçuyorlar bel bile kırmıyorlar ne yapmamı önerirsiniz acil yardıma ihtiyacım var

Not ; Komşumun grup filo kuşları benim balkon kümesimin aşağısındadır , o bahcede ben balkonda beslerim kuşlarımız aynı dama konarlar ne benim ne onun kuşları bana gelmez , beraber uçarlar , bu yüzden bel kırmayı bile brakıyorlar ne yapayım sizce yarın boş olursam resimde yükliyeceğim ..

arkadaşın kuşlarını uçurdugunda sen uçurmiyacaksın o kuşlarını indirsin sonra sen kaldır kuşlarını

Bence arkadaşınızla konuşarak belli bir yada 2 gün belirleyin o gün kuşları salmasın sadece siz uçurun..

Canım kardeşim kandilin mübarek olsun bu senin eski ortağın değil mi ? ortaklığınızı yoksa kavgalı mı bitirdiniz yoksa ortaklık yaptığınıza göre her ikiniz de aklı başın da insanlarsınız bu işleri sürtüşmeden çözeceğinizi umarım .Selamlarımla.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim kandilin mübarek olsun bu senin eski ortağın değil mi ? ortaklığınızı yoksa kavgalı mı bitirdiniz yoksa ortaklık yaptığınıza göre her ikiniz de aklı başın da insanlarsınız bu işleri sürtüşmeden çözeceğinizi umarım .Selamlarımla.

Teşşekkür ederim , abicim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun yeni görebildim
Hayır kavgalı olarak değil , dostlukla ayrıldık abicim ,

Evet ortalama 2 2,5 sene süren bir ortaklık yaptık beraber bir cok kuş uçurduk , çözdük yavru kovaladık neyseki bu zevkimiz hüsranla bitti , 35 adet güvercinimiz çalındıkdan sonra ara vermiştik , taki benim 1 çift mavi'im gelene kadar 1 çift mavim geri geldikden sonra , ben bahcede güvenli olmayacağına tekrar çalınabilecegini göz önünde bulundurarak balkonuma bir kümes yapıp 1 takım kuşumu balkonda çogaltmaya başladım geçen süre zarfında , 1 takımdan 3 agız yavru aldım bu geçen süre zarfındada komşu eski kümesimizi , baştan aşağı yenileyip özel kilit sistemleriyle donatıp tekrar kuş getirdi o bahcede ben balkonda beslmeye devam ettik bende tabi yavruları uçuruyorum onunda kümesi biraz küçük olduğu için sürekli kapalı tutamıyor sadece kuşlar kümese yatmak için giriyorlar 2 gün kapalı kalmasını isteyemem kümes küçük olduğu için bu 2 gün süre zarfında bir cok yavrusu telef olabilir ,içerde bütün kuşlar yem yiyemeyebilir ondan dolayı ondan böle bişey istemeyip , 2 takım yavrumu cok sevdigim güvenilir , 2 arkadaşıma 1'er takım hediye ettim onlar bol bol kovalayıp bana gelişmeleri bildirecekler aradada ziyratlerine gidip kendi izleme şansımda olacak velhasım anaçlarımın altında 1 takım daha yavru var yeni tüyleri çıktı yumruk kadar oldular , İşallah bende onları uçurup izleyeceğim ilerki zaman durum ne gösterirse artık , sağlıcakla selametle ..

Geri