Merhaba abilerim,güvercinlere merak sardığımdan beri bu siteyi takip ediyorum,bilgiler alıyorum.Yeni üye oldum.15 yaşımdayım evimizin arka balkonunda güvercin beslemeyi düşünüyorum.Lafı fazla uzatmayayım.Balkona ancak yüksekliği 142cm,eni 110cm kümes yapabilirim fakat bunlardan önce bir mesele var,babam güvercincilikten anlar bilir fakat balk
onda beslememize izin vermiyor balkonda olacak iş değil o diyor.Babam gençken çok kuş beslemiş elinden geçmeyen güvercin kalmamış nerdeyse,o çok fena hastalık tekrardan bulaşmayalım ona diyor ama ben kafaya koydum besleyecem.Bizim bahçede köpeğin ufka bir kulubesi var önce onu balkona koyup içine 2çift güvercin alıp,kanatlarını bantlayıp annem babam anlayana kadar tutmak yetiştirmeye başlamak istiyorum, eğerki izin vermezlerse yapacak bişey yok kaldıracam.Aslında kulübe yerine yine kolay ama daha büüyk bir kümes hazırlayabilirim, aslında belki o zaman bu kadar emek harcamış beslesin bari diyedebilirler bana ne öneririsniz nasıl yardımcı olabilirsiniz bana abilerim...Greçekten güvercinlre hatta tüm uçanlara hayvanlara çok büyük ilgim var bu aralarda güvercine ilgim baya arttı.Eniştemlerde yazlıklarında besliyorlar fakat yer çok uygun posta,taklacı,bango vede baska gibi güvercinler besliyorlar yavruda baya yapıyor o kuşlar.Bende aldığım kuşlar yavru yapsın istiyorum,ne gibi kuşlar beslerim ileriki zamanlarda resimlerde koymayı düşünüyorum....ABİLERİM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM....