Balkon kümesim ve kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yavuz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Yavuz06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yavuz Selim
Meslek
Aşçı
İlgi Alanı
Kediler
Yeni başladım Balkonda besliyorum 3 çift için yeterli buluyorum kümesimi Fakat balkonumun ön cebesi müsait yanlarında binalar var ve binalar çok yüksek oturdugum binada 11 katlı ve ben 3 kattayım kuşlarım çatının üstündemi uçmak ister balkonumun karşısındaki alandamı tecrübeli arkadaşlara soruyorum ve ne gibi olumsuzluklar olablirr kuşlar için Fotoğraflarda gördüğünüz gibi Kuşlarım ve kümesim hakkındada yorumlarınızı bekliyorum :)

yerin güzel müsait kümeste güzel olmus hayırlı olsun bende dün yaptım balkona kümes lakin senin ön müsait oyunlu kuş beslersen daha zevkli olur hemde rahatça oraya inebilir balkona ufak bir çıkıntı yapıp tahta koy 4 köşeli biraz uzun olsun kuşlar oraya konup ordan balkona geçecektir yerin müsait derken ön taraftaki alan süper oralara biryere yapsaydın kümesi daha iyi olurdu tabi bilemem izin verirlermi vermezlermi sımdı oyunsuz kuş beslersen sökmek için kovalamak gerekir sen balkonda besliyosun uraşamassın direk oyunlu kuş beslemen gerekir sen balkonda kuş kovalayamazsın lakin oyunlu kuş çatılara konmadan ugraştırmadan kendisi uçar..

Yerin ve kuslarin güzel kumeste öyle fakat orda bi yol görüyorum eğer kuşların oraya inerlerse ezilebilirler ve trafiğinde etkileyebilirler sen yapabiliyorsan ordaki araziye yap yapamıyorsanda bi tahta bağla balkona girişleri kolaylassin.

Teşekkür ederim Kuşlarım İçerdede oynuyo Dişi gök hariç Binanın önünde ufak bi bahçe var ama binada 36 daire var ve kimse sıcak bakmaz balkonumla yolun arasında 6.7 metre var

Merhaba abilerim,güvercinlere merak sardığımdan beri bu siteyi takip ediyorum,bilgiler alıyorum.Yeni üye oldum.15 yaşımdayım evimizin arka balkonunda güvercin beslemeyi düşünüyorum.Lafı fazla uzatmayayım.Balkona ancak yüksekliği 142cm,eni 110cm kümes yapabilirim fakat bunlardan önce bir mesele var,babam güvercincilikten anlar bilir fakat balk
onda beslememize izin vermiyor balkonda olacak iş değil o diyor.Babam gençken çok kuş beslemiş elinden geçmeyen güvercin kalmamış nerdeyse,o çok fena hastalık tekrardan bulaşmayalım ona diyor ama ben kafaya koydum besleyecem.Bizim bahçede köpeğin ufka bir kulubesi var önce onu balkona koyup içine 2çift güvercin alıp,kanatlarını bantlayıp annem babam anlayana kadar tutmak yetiştirmeye başlamak istiyorum, eğerki izin vermezlerse yapacak bişey yok kaldıracam.Aslında kulübe yerine yine kolay ama daha büüyk bir kümes hazırlayabilirim, aslında belki o zaman bu kadar emek harcamış beslesin bari diyedebilirler bana ne öneririsniz nasıl yardımcı olabilirsiniz bana abilerim...Greçekten güvercinlre hatta tüm uçanlara hayvanlara çok büyük ilgim var bu aralarda güvercine ilgim baya arttı.Eniştemlerde yazlıklarında besliyorlar fakat yer çok uygun posta,taklacı,bango vede baska gibi güvercinler besliyorlar yavruda baya yapıyor o kuşlar.Bende aldığım kuşlar yavru yapsın istiyorum,ne gibi kuşlar beslerim ileriki zamanlarda resimlerde koymayı düşünüyorum....ABİLERİM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM....

Geri