Balkon Kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aslangibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Aslangibi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alican Kanar
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Abilerim size bu konuda danışmak istedim 1,20boyunda 1metre genişliğinde ve 60cm derinliğinde bir kümes yapıcam küçük olucak ama kuşları uçurmıyacağım 2 çift posta bakıcam damızlık olarak kümes ölçüleri uygunmudur ? Apartman olduğu için kümesi dışarda yapıcam malum kapıdan geçmesi için derinlik sorun oluyor. Tavsiye öneriniz felan var mıdır?

S.a

60 cm az gibi folluk koyunca meydan çok daralır.dışarda yapmak yerine balkonda yapsan daha iyi dışardan içeri taşıması sorun olur. (dışarda derken sokakta anladım doğru anladıysam)

1. si ben dışarda yaptım balkona taşıması zor oldu
2. si benim kümes 120 eninde 80 genişliğinde 60 yüksekliğinde 2 kuşum var şimdilik çok rahat yetiyor senin beslediğin sayıya bağlı...

marangoza yaptıracaktım çok pahalı geldi kendim yapıcam bana 4 çift kuş için ideal ölçüleri verirmisiniz? Her kuşa 1 metreküp demeyin :sinirli: (: benim o kadar yaşama alanım yok :heyo: :hhh: yarın yapıcam...

s.a
bende şuan 2 çift(4 tane) besliyorum kümese tünek felanda yaptım 2 tanede limon kasası koydum içerdede dışarıdada rahatça yemliyorum kümesimin ölçülerini yukarıda yazdım kuşlar çok rahat görünüyorlar 1-2 çift daha kuş rahat alır diye düşünüyorum sağlıcakla kal

kümesimi yaptım 1-1,5 metreküp kadar balkona sonradan iple çektim bayağı uğraşlı oldu ama oldu ya yeter :D güvercin de alıyım fotolarla birlikte paylaşırım inş.

hayırlı olsun kardeşim ben kalın tahtadan yaptırdığım ve asansöre sığmadığı için 6. kata taşımak zorunda kaldık:) iyi günler dilerim...

Geri