Balkon ve kümes..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nerthuss61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

nerthuss61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nesim tokel
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Merhabalar ben aranıza yeni katılıcak biriyim.Daha önce deneyimim olmadı ama kuş besleyen arkadaşlarım olmuştu.
Trabzonda yaşıyorum. 6 katlı bir apartmanda 4.katında yaşıyorum ve balkona kümes yapmak istiyorum. Fakat neyle yapacağım veya nerden başlıyacağım hakkında bir fikrim yok. Tecrübeli arkadaşlardan, abilerden yardım bekliyorum. Balkonun kümese ayıracağım yerın ölçüleri genişlil 90 cm derinlik 120 cm uzunluk 150 cm. şimdiden teşekkürler

Nesim Kardeşim,

Bence eğer imkanın varsa en sağlılısı yerine göre bir proje oluşturup marangozdan yardım almandır. Sağlıcakla kal...

Merhaba Hasan Bey,
yeterli imkanım yok öğrenciyim burada, daha ucuz maliyetli bişeyler arıyorum

Bence çıkma tahtalarla güzel bir kümes yapabilirsiniz...Ama tavsiyem şu ki kesinlikle taklacı beslemeyin çünkü çok zor iniyorlar benim bahçeme bile size tavsiyem düz uçuş kuşları...Selamlar Batuhan Kökdemir...

Balkon kümesi için kullanılacak en uygun malzemelerin başında tahta geliyor.Hem yapması basit hem maliyeti az. Bunun için çıkma tahta bularak balkona kümes yapın. Kuş seçimini yaparken de kuşlarınızı balkonda besleyeceğiniz için düz uçan ırklardan seçin sizin için daha iyi olacaktır.

Çıkma tahta bulmak burada gerçekten zor. Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar..

Osb Tabakalarından yapabilirsiniz hem cokda pahalı bişey değil yapımıda kolay olacaktır

evet baya bi baktım internetten teşekkürler tavsiye için.

yada 2.el ufak balkon kümesleri oluyor, 100 - 150 - 200 Lira arası. Hem uğraşmassın hem standart bir kümesin olmuş olur.

Geri