Balkon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cazlak45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cazlak45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali Kaya
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Ben 4 ktlı bir bina 1. katında oturuyorum sizce balkona en uygun güvercin türü hangisidir...saygılarla...

1.katta beslemek Zor Olur 4.kat olsa sorn olmazda Yinede Sen bi şansını dene istersen benim tavsiyem bango

Benim bi arkadasım 7 katlı binanın 1. katında besliyo taklacı beslediği balkon arka tarafta boş park bahce gibi kuşlar oraya iniyo sorun yaşamıyor. bence 1. kattan ziyade konumu daha önemli dar bi sokak mahalle gibi bi yerse kuşlar cok rahatsız olabilir yuvada da uçmak istediğinde ve beşeri etkenleride göz önünde bulundurmak gerekir. Rahat ettirmek önemli kuşları

Merhaba

Bango ve Baska başta olmak üzere Saya da balkonda beslenebilir. Tabi diğer arkadaşların da söylediği gibi balkonun etrafının açıklığı önemli. Binanın dıştan bir kaç fotografını çekebilirsen daha faydalı yorumlar gelecektir.

İlk defa bsliceksn Bnm tavsiym Düz Kuş Yani (Bango-Kelebek-Dolapçı vs.)

SaygLrmLa ..!

bango,baska,posta gibi kuşlar olabilir. Kelebek ve taklacı tavsiye etmem. Tabi binanın çevresi ve açıklığıda önemli.

slm bende balkonda beslıyom 5 katlı bır bınanın 3.katında beslıyom.balkonun cevresı acık kuslar rahat ucuyor ama genede zor mesela dün 1aylık yavru kendını bı alt balkona attı gııtm aldım geldım ve bugunde aynı kuş kendını attı asagı balkona ve ordanda gelemıyor asagı kattada suan kımse yok yanı demek ıstedıgım zor ama bı o kadar da zevklı duz kus besle ve dıkkat et calınabılır kusların ona göre
SAYGILARIMLA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri