Balkona en uygun kümes şeklini arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ferro

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Ceyhan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Selamlar.Yeni üye oldum.Benim 1 çift miski kuşum var fakat kuş sayısını 10 kadar yükseltmek istiyorum.Sizce balkonda kuşların hepsini bir kümeste mi toplamalıyım yoksa ayrı ayrı kafeslerde yan yana üst üste falan dizayn etsem daha mı iyi olur.Kuşlara ayıracağım ölçü,yükseklik 1.25 civarı,en 1.40 ve derinlik 1 metre.Sizce hangisi uygun olur.Farklı ırklar besleyeceğim.Teşekkürler...

merhaba,balkon ölçülerine göre bir yuva yap,ölçülerinde ideal sayılır ama 10 kuş 5 çift yapar 2 ay sonra 20 kuş olur çekme kuşta gelse,yuvan iş görmez hale gelir,bence paranla en iyilerinden 2 çift al zaten istemesende çoğalırlar.hem bakım ve temizliğide kolay olur hemde elden çıkarmak istediğinde değerinde gider,birde senin ve kuşların alışma evresini rahat geçirirsiniz balkonda beslemek daha zordur :slm:

tabiki komşularda yavaşca alışırlar inşallah :haha: :slm:

Çevremde uçurmaya yada bakmak için verebileceğim arkadaşım,abim,yeğenlerim çok.O yüzden çok kuş sorun olmaz.Komşular alışkın zaten ama şansımızı zorlamaya gerek yok o yüzden oyun kuşu bakmıyorum.İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Bence kuşlarını yavru al hep alıştırma kolay olur hem kuşu balkona göre eğitirsin
sana tavsiye edecegim kuşlar bango-tip-baska-bursa oynar kuşlarıdır. !!mardın olmaz balkonda!!

Hünkari bakmayı düşünüyorum şu an.Zaten damızlık yatık kuş alırım.Mardin baktım önceki evimde balkonda.Pilot bir kaç kuşa iyi öğretebilirseniz olayı.Dİğer kuşlar her türlü gelir.Sorun varsa çağrede var.Teşekkürler...

Geri