gold_mert
Üye
- Ad Soyad
- mert gold
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahta koyamam kiracı olduğumuz için komşular izin vermez başka çaresi yok mu?Fbarbaros' Alıntı:Taklacıda iner direk balkona inemesede önce çatıya iner sonra balkona iner balkondan dışarı uzun bi tahta uzatırsan daha rahat inerler...
Kullanırlar dimi? böyle bişeyi uygulayıp sonucunu alan arkadaşlarda yorum yaparsa mutlu olurumcapkin' Alıntı:Sen gene istediğin yerde yemlersin ztn o kontaplağı kuşlar ona alışsın die değil kolay konsunlar die koycn ztn o kuşlar senin kümesine alışınca o kontaplağı kullanırlar
Şunu anlamadım? "yuvanın yüksekliği alt balkon demiri hizasında ayarlamış tahtayı yuvanın altına sürüyodum" açıklarmısın? yuvayı nereye kurdun balkonun içindemiydi?göksal balcı' Alıntı:merhaba ,bende balkonda besledim zamanında,yuvamın yüksekliğini alt balkon demiri hizasına ayarlamış tahtayı yuvanın altına sürerek fazlalığı istediğim zaman çıkarıyor,hemde yuvanın tahtaya destek yapmasını sağlamıştım,tahtayı sadece 10 gün kadar kuşları çıkardığımda uzatıyordum,sonraları sadece ineceklerini anladığımda uzattığımdan komşular için rahatsız bir görüntüde olmamıştı,komşu ilişkilerini sıcak ama kararlı devam ettir sonradan sıkıntı yaratmasınlar,sağlıcakla kal :slm: