Balkonda Beslediğim damızlık kelebeklerım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hasan_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HASAN SOYAK
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kuşlar
Balkonda beslediğim damızlık kelebeklerım selamlar

Ekli dosyalar

• Sarı boyun erkek.webp
    Sarı boyun erkek.webp
    426.3 KB · Görüntüleme: 1,911
  • Sarı boyun takımlar 1.webp
    Sarı boyun takımlar 1.webp
    422 KB · Görüntüleme: 1,843
  • sARI BOYUN erkek 2.webp
    sARI BOYUN erkek 2.webp
    426.2 KB · Görüntüleme: 1,891
devamı

Ekli dosyalar

• sarı boyun erkek 3.webp
    sarı boyun erkek 3.webp
    428 KB · Görüntüleme: 1,897
  • Tel Kuyruklar.webp
    Tel Kuyruklar.webp
    420.6 KB · Görüntüleme: 1,883
  • tel kuyruklar 2.jpg
    tel kuyruklar 2.jpg
    3.8 MB · Görüntüleme: 1,640
Anlamam kelebekten ama görünüş olarak çok güzeller maşallah Allah nazarlardan saklasın...

Değerli arkadaşım Hasan Bey Kuşların ,sarıboyun dişin güzelboyun sarılığı vecapı güzel.Hastalıksız sağlıklı yavrular almanı dilerim.SAYGILAR

sevgılı kardesım kusların ve salman cok guzel tuylerı kadar hayrını gor

arkadaslar afınıza sıgınarak bıraz tepkılıyım her konuları okuyup herseye goz atıyorum ve herzaman rastladıgım sey kus kotude olsa kuslarınız guzel dıyosunuz kotu kus kalmadı sanırım pıyasada yada ben kustan anlamıyorum evet evet ben kustan anlamıyorum saygılar :)

ediz bey kuşların kötü tarafı nedir bi soylermısınız ?

Boş Konuşuyor be abi boşver. Kümesine girdimi öyle kelebek sormak lazım.

ediz' Alıntı:
arkadaslar afınıza sıgınarak bıraz tepkılıyım her konuları okuyup herseye goz atıyorum ve herzaman rastladıgım sey kus kotude olsa kuslarınız guzel dıyosunuz kotu kus kalmadı sanırım pıyasada yada ben kustan anlamıyorum evet evet ben kustan anlamıyorum saygılar :)
Selamlar elbette bozuk kuşlarda oluyor ama ben şahsen sahibinin hevesi kırılmaması için yorum yapmamaya çalışıyorum eminim çogu kişi de böyle yapıyordur.Ama bu kuşların maşallahı var eger bunlara bozuk diyorsan evet gerçekten anlamıyorsun kelebekten saygılar.......

bence hasan kardesıme haksızlık yapılıyor buarada yıllarını emegını ve zamanını ayırıp bırseyler uretmeye calısan hasan kardesıme cabasından ve emegınden dolayı tsk edıyorum herkesınde emege saygılı olmasını dılıyorum

tşk ederim ercan abı yazıların için ben kımseye kendımı ispatlamaya çalışmıyorum sitede bazı arkadşlar bılırler bende nasıl kelebekler olduğunu onun ıcın pek sorun değil herkes yorum yapmakta özgür ama sıtede ne kuslar goruyoruz ama kımseyı rencıde etmemeye calısıyoruz kusları beyenmeyen arkadasta bı kac resım eklesede bızde onun kuslarını gorsekte yorum yapsak selamlar

yamalı olanlar edremıt kelebegı sanırım dogrumu arkadaslar digeride telkuyruk lar bende bunların kırmızılarından edındım yamalılardan yani yaması ne kadar kucuk ve ücgen seklınde olursa o kadar para eder bandırmadan orhan

GUZEL KUŞLARIN VAR EMEGINE SAGLIK...

herkese teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun selamlar saygılar

Geri