balkonda beslemesi en kolay cins hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wanto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

wanto

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ayhan ışık
Meslek
denetci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
arkadaşlar merhaba ben istanbulda ikamet etmekteyim 36 yaşındayım 12 yaşımdan 20 yaşıma kadar güvercin besledim fakat yer sorunu nedeniyle bu zamana kadar besliyemedim,fakat artık canıma tak dedi bende evimin balkonuna limon kasalarından küçük bir kümes yaptım 4 baska 2 posta 1 kelebek kuşum var daha önce hep bahçe ve terasta beslemiştim ilk defa balkonda besliyorum sizden ricam balkonda beslemesi en uygun cins hangisidir,birde benim bildiğim en çabuk alışan kuş türü mardinlerdi ama malesef balkonda besliyemem en çabuk alışan kuş türü hangisidir.

1)balkonda beslemesi en uygun cinsler

2)kümesler en çabuk alışan cinsler

bu iki sorum cevabını işin ehli arkadaşlarım abilerim verirlerse sevinirim şimdiden ilgilerinize tşk.

Abi bence biraz şöyle genç bango, baska alın. Alıştırın hem inememe gibi bi sorunu olmaz. Hem çabuk alışır hemde alıştımı kolay kolay kimseye gitmez...

SİNAN ÖZTEKİN

tşk ederim kardeşim bende zaten baska besleme taraftarıyım zaten bir çift ana baba 2 tanede yeme düşücek yavruları olan birde yumurtadılar bir kara bir pal baskam var yavruları bir kara bir kırmızı atıyorlar resimlerini ilerde koyucam.

ayhani' Alıntı:
tşk ederim kardeşim bende zaten baska besleme taraftarıyım zaten bir çift ana baba 2 tanede yeme düşücek yavruları olan birde yumurtadılar bir kara bir pal baskam var yavruları bir kara bir kırmızı atıyorlar resimlerini ilerde koyucam.

Heeh tamamdır abi :heyo: Birde apartmandan falan şikayet gelmezse sende özlemini giderirsin. Hem baska kuşu iyi de uçar. Bol yavrulu, sorunsuz sezonlar dilerim... Kendinize iyi bakın...

SİNAN ÖZTEKİN

kardes sen zaten balkanda beslencen ırkı bulmusun baska o baskalarını üret tamamdır.

Balkonun konumu durumu ve çevredeki ortam etkilidir bu sorunun cevabına.

Bende balkonda mardin,miski,çakal,bursa besliyorum
taklacılarda takla atarak kona biliyor, diğerleride dalış yapabiliyor .

7 katlı binanın 6. katındayım yandan ve üsten kapalı ama önden açık bir yer.

Kuşlarını eğitebilirsen her türlü ırkı her türlü yerde bakabilirsin.

Bir abimiz var bu civarda dükkanda besliyor kuşları .

kuşları salma zamanı işlek yoldan yürüterek boş arsaya getiriyor ve oradan ucuruyor.
tekrar arsadan yürüterek yoldan geçirip dükkana ( girişi bir kat altta olan dükkanlardan)
içeri yuvalıklarına yatırıyor.

İstek ve azim meselesi.

kolay gelsin.

Arkadaşlar cevaplarınız benimde yararıma oldu bende yarın beslemeye başlıcam bi çift miski var kanatları çok güzel çatlatıyorlar ins. takla atarlar daha yeni başlıcam balkonda birde kaçmassalar çok çok güzel olcak benim için

Geri