BALKONDA BESLEYENLER İÇİN ÖRNEK OLSUN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krovazuper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

krovazuper

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre karaca
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
ARKADASLAR BEN DAMIZLIK KOSTÜM KUŞU YAKLAŞIK 4 5 TAKIM MERMERİ SARI KAFA SABUNİ KAPLAMA MİSKİ TÜRÜ BESLİYORUM YERİM DAR OLDUGU İÇİN SADECE 2 TAKIMI GÖSTERİCEM SİZLERE BALKONUMDA YER KISITLI OLDUGU İÇİN HEM KÜMES HEMDE SALMA SEKLİNDE 2 BÖLÜM YAPTIM SALMA BÖLÜMÜNÜ MANAV KASALARINDAN İNŞA EDEREK ÇATISINIDA SERT KARTON İLE KAPATTIM VE KARTON ÜZERİNİDE NAYLON İLE KAPLADIM SU GEÇİRMEMESİ İÇİN KASA KULLANDIGIM İÇİNDE KUŞLAR İÇİN HEM HAVADAR OLDU HEMDE TÜNEKLER MEYDANA GELDİ, ASIL YUVALIKLAR İSE KAPILARI KALIN ELYAFLA SOGUK GEÇİRMEMESİ İÇİN KAPLADIM KALIN MDF DEN ESKİ DOLABIMI 2 KAT YAPTIM VE RAF SEKLİNE GETİRİP IZGARALARLA DÖSEDİM , ZATEN SALMANIN İÇİDE O SEKİLDE DÖSELİ TEMİZ KUS BAKMAYI SEVERİM BEN. BALKONDA BESLEYEN ARKADASLARA ÖRNEK OLSUN DİYE EKLİYORUM BÜYÜK PARALAR HARCAMAYA GEREK YOK.. SAYGILARR FOTOLAR AŞAĞIDADIR.

cbwegd2ano3lws2mi.jpg

cbwegj11vw29b9r2i.jpg

cbwegq9oqqmzyv03u.jpg

cbwegw6evtcpc4h8q.jpg

cbweh2w8mhqw9ko5m.jpg

cbweh9byhuwtbt5je.jpg

cbwehfqjmmokjcmkq.jpg

cbwehtz1vkamuxxze.jpg

cbwei3kvdeaucma16.jpg

cbwei9zrzod31wuoa.jpg

cbweiizh16hzwvsy2.jpg

cbweippehxdmj7xhm.jpg

plastik kasenin içindekiler yem ise eğer hoş durmamış. birde tavan aydınlatma lambası kartona çok yakın gibi gördüm. bu konuda da dikkatli olmanı öneririm. Allah korusun yangın falan çıkmasın. bunların dışında güzel duruyor.

PLASTİK KASEDE KUM VE MİNARELLER VAR SONUCDA YER KÜMESİ OLMADIGI İÇİN KUŞLARA TOPRAK CAKIL TAŞ VS VS GİBİ KATKILARI BU SEKİLDE SAGLIYORUM LAMBADA SIKINTI DEİL ÖNLEMİ ALINMIS DURUMDA ZATEN COK KULLANMIYORUM GECE KUSLARI KAPATTIGIM İÇİN SIKINTI OLMUYO

Maşallah güzel olmuş, kuşlarada Allah uzun ömür versin.

Merhabalar.

Ön ve yandaki plastik kasalar yerine tel olsa , hem daha kullanışlı hemde görüntü güzel olurdu fikrimce.Fakat siz böyle bir seçim yapıp plastik kasa kullanmışsınız.Kuşlarınız rahat ve memnun görünüyorlar yerlerinden.

Sağlıklı bir şekilde besleyin inşallah.

Balkonda yapılabilicek en iyi kümes bence ama karşıda binalar falan var mekan güzel değil ama kümesin iyi :)

FABRİKADAN KÜMESİ TASIYINCA MECBUR BÖYLE OLDU AMA BALKON BOYUTLARI İÇİN EN İDEAL VE EN GÜZELİ OLDU SANIRIM TEL OLSA EVET İYİ OLURDU FAKAT BU KÜMES AYNI ZAMANDA COK RAHAT SÖKÜLÜP TEMİZLİK YAPILABİLİYOR O YÜZDEN BU SEÇİMİ YAPTIM :)

cok hoşuma gitti devamlı olarak değil ama acil durumlar icin ideal bence cok pratik güle güle besle arkadaşım.kuşlarında cok güzelmiş sağlıkla beslersin inş.

ayhantirol' Alıntı:
cok hoşuma gitti devamlı olarak değil ama acil durumlar icin ideal bence cok pratik güle güle besle arkadaşım.kuşlarında cok güzelmiş sağlıkla beslersin inş.

EYW aslında devamlıda kullanabilirim havalar ısındı zaten yaz geliyo kışa kadar 3 takım daha yavru alırsam ne mutlu bana

eraann1' Alıntı:
plastik kasenin içindekiler yem ise eğer hoş durmamış. birde tavan aydınlatma lambası kartona çok yakın gibi gördüm. bu konuda da dikkatli olmanı öneririm. Allah korusun yangın falan çıkmasın. bunların dışında güzel duruyor.
ERHAN ÇOK HAKLI . :slm:

wallahi benim böle bi yerim olsa bi kümes yaparim deil 2 çift 5 çift beslerimdim
ama işte benim daha bi balkonum bile yok.

kuşları uçuruyormusun ? temizlik konusunda nasıl temizlik yapıorsun? bende böle bişey düşünüyorum.. hayırlı aksamlar

Bende balkonda besliyorum ama Saya cinsi, taklacı kuşların balkona inmesi çok zordur.

EMRE ; YAVRULAR ÇIKTI MI ?

YENİ FOTO BEKLİYORUM .YÜKLEMENİ RİCA EDERİM..HALEN ÖRNEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSAN BALKON KÜMESİNİN FİKRİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM..

:slm: TŞKR.

Geri