Balkonda Besliyorum Bilgilerinize İhtiyacım Var!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan realgeldi1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

realgeldi1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre avatar
Meslek
Bilişim Teklonoji Uzmanı
İlgi Alanı
Diğer
Öncelikle Herkese S.a

Ben Balkonda Besliyen bir yetiştiriciyim yeni besliyorum apartmanımız 10 katmı öle bşy ben 4.katta oturuyorum önümüzdeki apartmanda 4.kat birebir aynı gibi bişeyiz kuşların kanatları bantlı şimdi 7tane kuş war =1 Çift Arap Paçalı Öntepe,1 Çift Kelebek Paçalı,1 Tane Baska ÖnTepe,1 tane Mavi Paçalı,1 Tanede Posta Kırması 10 Gün sonra kanatlarını çözcem bunların dha dün aldm çünkü İyi Uçurabilirmiyim sizce Kuşlar nsl? Balkon İçin
Balkonun fln resimlerini koycam yarına fln

ilk zamanlar buyuk ihtimal direkt catiya konarlar, bir karga gecsede kalksa sunlar diye dua edersiniz sonra zamanla alisabilirde, alismayabilirde direkt kalkmalara. öntepe baska demissiniz, onun bir resmini paylassaniza. beni bildigim baskalarda tepe olmaz. o farkli bir sey olmasin?

Merhaba kardeşim apartman yüksek sen alçakta lkalmışsın.Kuşlar kaktımı çatıya konarsa evi öğrenir yoksa kalkan gidebilir.Kanatları ilk önce erkekleri çöz alıştır dişileri sonra bırak.Yavaş yavaş alıştırmaya bak acele etme kolay gelsin.

Arap öntepe oraya inmez hiç uçurma bence oyunlu kuş olduğundan 10 katlı binanın terasına bile zor iniyor.
İşin Çok zor kardeşim allah kolaylık versin.

Selam
Balkonda beslenecek en güzel kuş bango ırkı kuşlardır alıştırması ve eğitimi en kolay olanı b u ırktır.Bunun yanında balkonda posta kelebek ve bursa ırkı kuşlarda beslenebilir.Taklacı ırkı balkonda ve 10 katlı binanın 4. katında beslenmesi düşünülecek en son kuştur.
saygılarımla...

S.a

Arkadaşım öncelikle bu işe gönül vermen merak salman güzel. Ama bu hobi için yer çok önemli. Balkonda kuş beslenir fakat uçurmak çok meşekkatli bir iştir. Öncelikle oyun kuşu indirnek bir dert. Kuşların komşuların balkonuna camına pislemesi bir dert. Çok başın ağrır. Ha benim komşu derdim yok oyun kuşu uçurcam dersende çorum çıplağı besle hem oyun yapar hemde balkona inmekte sorun yaşamaz fazla. Ama sana tavsiyem balkonda besle yavru al. En mantıklısı. Birde çatısı güzel olan veya bahçesi güzel olan bir arkadaş bul onunla ortak besle.

valla arkadasım bende balkonda beslıyordum fakat cok sorun oldu ve bı zaman sonra beledıyeye sıkayet ettıler ve benım evım e ust kat dırek bana gelıyorlardı ama sıkayet ettıler moralınz bozmak ıstemem ama balkonda mardın kusu olmaz ve en sonunda kusları kaldırmak zorunda kaldım selamlar

Arap ÖnTepeyi Dün çözdüm Bantlarını Bi saldım Çatıya kondu karşıdaki hawaya çıkdı takla fln atttı işde bi bakdm herkes kuşunu kaldırıyor...Sonra Bi Bakdım Bnm Arap Aşşa İniyor Ama Bnm Balkona İndi Teeee Sinekden xD

Oyunlu Kuşun öyle bi yere inmesi Çok Garip :) ama senin adına sevindim.

merhaba arkadaşlar. realgeldi1, dostum bende balkonda kuş beslemeye yenı basladım 2 cıft tip im var daha bantları çozmedım, ama mardın beslemeyı cok ıstıyorum balkon oldugu ıcın guvenemıyorum o yuzden duz ucucu beselemeye basladım. benım evımım balkonu yerden yaklasık 20m en ustun bır alt katındayım, balkonun sol tarafında bınalar var ama ön kısmı alabıldıgınce acık hıc bına yok. rıca etsem senın evının konumunu gosteren foto çekıp koyabılırmısın. belkı bende senden güç bulup mardın alıp besleyebılırım (tabı ole cok oyunlu değil)

s.a merhabalar bende balkonda beslemekteyim snn durumun aynısı bendede var en başda bende cok zorlandım ama düzenin kuruldumu gayet güzel ucuyorlar balkonada geliyorlar balkondan dışarı uzun bi tahta uzat gelmeleri daha kolay olur stn posta fln besliceksen onlar için sorun olmuyor oyun kuşu için tahta uzak oraya gelsiinler selamlar...gurkan sahın...

casus' Alıntı:
s.a merhabalar bende balkonda beslemekteyim snn durumun aynısı bendede var en başda bende cok zorlandım ama düzenin kuruldumu gayet güzel ucuyorlar balkonada geliyorlar balkondan dışarı uzun bi tahta uzat gelmeleri daha kolay olur stn posta fln besliceksen onlar için sorun olmuyor oyun kuşu için tahta uzak oraya gelsiinler selamlar...gurkan sahın...

tesekkur ederim'. mantikli bir cozum sanirim...

gercekten enteresan sen kusu tek kaldırıyosun etraftaki kuscular pırıltı veriyor kus sonra sinege cıkıyor sonra balkona iniyo ? ozaman o kusta oyun felan yok yabik gibi bak sen ona benim anlamadıgın nokta cesit cesit kusları niye aynı yere koyuyosun o kümesten hic bisi olmaz saygılarla...

Geri