Balkonda Bursa Beslenirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali_sepetli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 831
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali eraslan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selam ben 9 katlı apartmanın 3. katında oturuyorum balkonda kuş besliyorum 3 çift bursa besliycemde acaba besleyebilirmiyim balkona inebilirlermi

Selamlar Ali,

Dokuz katlı bir apartmanın üçüncü katının balkonunda güvercin beslemek biraz sorunlu olabilir. Komşularının rahatsızlığı söz konusu olabilir, ayrıca bursa gibi oyuncu bir güvercini balkona alıştırmak ve indirmede sıkıntılı olacaktır. Tabi son karar senin

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Bir tane bursam var şuan alıştırdım diye düşünüyorum geçen gün kuşumun teki kovaladı ve kanadı çekik halde uçdu ama inemedi ertesi gün zar zor indirdim kanadı geldiğinde ineceğini düşünüyorum

Selamlar Ali,

Madem bursayı balkonda besliyorsun ve bir tane bursanı alıştırdığını düşünüyorsun, neden böyle bir konu başlığı açıyorsun. Bu konuya baktığında ilk defa balkonda bursa güvercin beslemeye başlayacakmışsın gibi bir izlenip ediniyor insan, birini alıştırdığına göre ve balkona indirdiğine göre bunun biride bir bini de

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Taklacı Bango türü kuşlar besledim ama hiç uçuramadım uçmadı kuşlar acaba bursa uçarmı çünkü arkadasdan aldım 2 saat uçtu onda çok da güzel uçuyordu balkonda besliyorum acaba burdada uçarmı yoksa diğer taklacılar gibi uçmamazlık yaparmı bunu öğrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri