Balkonda damızlık.!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan takitut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

takitut

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taha tut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
3 yıldır güvercin besliyorum. yaşım 15. birçok eksikliklerim var.eksiklerimi sizlerle kapatacağım inşallah.daha önce terasta besliyordum fakat balkona inmek zorunda kaldım. balkonda damızlık yapacağım kümes halinde mi yoksa çift çift sandıklarda mı yapmalıyım. hangisinden daha çok verim alabilirim şimdiden teşükkürler.

ARKADAŞLAR LÜTFENN. ZAMANIM KISITLI ONA GÖRE KÜMES YAPACAĞIM!!

Bende balkonda yapıyorum ben acemiyim, yaptıgımı anlatayım, kare şeklinde ama geniş bir mobilya buldum onun kenarlarını kış oldugu için köpüklerle döndürdüm ve üstünede naylonla kapladım, duvara monte ettim havada duruyor, içine 1 çift güvercin koydum güvercin kafesinin önüde denizi arkasına alıyor , ne soguk sorunu olacak nede yagmur, bence sende kümes halinde yap derim...

kümes halinde daha iyi olabilir ama kümes küçükse fazla kuş koyma ki kuşlar rahat olsunlar.

aynen kardeş kuşuna göre kümes yap yoksa kuşlar rahatsız olup kaçarlar hem kümesinin etrafını köpük strafor gibi aletlerle kapla bide naylon kapa dahada kuşlara sğuk vurmaz (:

mussti' Alıntı:
aynen kardeş kuşuna göre kümes yap yoksa kuşlar rahatsız olup kaçarlar hem kümesinin etrafını köpük strafor gibi aletlerle kapla bide naylon kapa dahada kuşlara sğuk vurmaz (:
Ben fikrimi söyledim sadece begenmeyebilirsin dostum ama bu senin yazdıklarımı dalgaya almana gerek kılmaz, ortada komik bir durumun oldugunuda sanmıyorum, herkes işine baksın terbiye sınırları içerisinde...

komik bişey söylemedimki ben sadece önerdim hem terbiyezliğim neymiş öğrenebilirmiyim bi gülücük içinse onu oraya süs içinmi koymuşlar ?

Terbiyesizligin şu dalga geçer gibi benim yazdıklarımı oraya yazdın kuşların hem üşümez dedin daha ne olacak başka ne yapacaktın? Nese fazlada uzatmayalım dalga geçmek deilse niyetin sorun yok, konuyu açan arkadaşada saygısızlık oluyo o cevap bekliyo insanlardan tartışma deil, nese dedim gibi sorun yok...

Geri